Af - 18/09-14 15:04; Opdateret: 07/07-15 14:45

Læge tiltalt for dna-af kendt klinikLæge tiltalt for dna-af kendt klinik

Filipe Carlos Warberg de Medeiros, der er hovedmanden i politiets sag mod tre læger som er tiltalt for dna-svindel i en faderskabssag, er medejer af en klinik dfra TV3's "Mit plastikmareridt".

storybild

(Billede: PR)

Rettet 7. juli 2015
Metroxpress har valgt at slette navnet på den pågældende klinik, da de ikke længer har noget at gøre med Filipe Carlos Warberg. Han er suspenderet fra klinikken.(red. metroxpress)

Onsdag i sidste uge kunne metroxpress afsløre, at tre mandlige læger risikerer fængsel, fordi de ifølge politiet har svindlet, så den hovedtiltalte læge Filipe Carlos Warberg de Medeiros slap for faderskabet til et barn.

Denne Filipe Carlos Warberg de Medeiros er medejer af en klink kendt fra tv-programmet 'Mit plastikmareridt', der for tiden bliver sendt på TV3.

Skattefar svigtede også enlig mor i læge-sagen
Skattefar svigtede også enlig mor i læge-sagen

Filipe Carlos Warberg de Medeiros har indtil for nylig arbejdet i klinikken - indtil klinikledelsen på grund af sagen satte hans arbejde i bero.

- Vi ser frem til, at der afsiges dom, så vi konkret ved, hvad vi skal forholde os til. Indtil da har vi i samråd med den pågældende person (Filipe Carlos Warberg de Medeiros, red.) valgt at sætte hans opgaver på klinikken i bero. Dette for at sikre ro omkring både ham og vores øvrige medarbejdere samt naturligvis vores kunder, skriver klinikken i en pressemeddelelse.

Tre læger tiltalt for dna-svindel mod enlig mor
Tre læger tiltalt for dna-svindel mod enlig mor

- Vi er naturligvis chokerede over sagen, skriver klinikken i en pressemeddelelse.

Klinikken understreger, at de to øvrige tiltale ikke har tilknytning til klinikken og at den kriminalitet, som politiet mener, der er begået, er fundet sted før klinikken blev etableret.

Filipe Carlos Warberg de Medeiros optrådte indtil forleden dag på klinikkens website:

Her stod:

Filipe de Medeiros er 1. reservelæge på Rigshospitalets Klinik for Plastikkirurgi, Brystkirurgi og Brandsårsbehandling, hvor han er uddannelsesansvarlig yngre læge og ved at færdiggøre sin specialistuddannelse som plastikkirurg.

Han er uddannet læge med embedseksamen fra Københavns Universitet 2002. 9 års bred kirurgisk uddannelse, herunder brystkirurgi, øre-næse-hals-kirurgi og 7 års rekonstruktiv plastikkirurgi.

Sideløbende har Filipe beskæftiget sig med kosmetisk kirurgi, fillerbehandling og antiaging siden 2006. Han har i perioden været assistent for diverse kosmetiske kirurger og de seneste 5 år. Har i 6 år arbejdet som konsulent for Frederiksborgklinikken, Aleris-Hamlet og Poseidonklinikken. Er nu, som medstifter af klinikken ansvarlig for filler-behandling.

Filipe har flere studieophold i udlandet, herunder Brasilien og Portugal ved Universidade de Coimbra. Er forfatter til flere internationale artikler samt foredrag ved den europæiske organisation for plastikkirurgi.

Ifølge metroxpress' oplysninger arbejder Filipe Carlos Warberg de Medeiros for tiden ikke på Rigshospitalet.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Facebookvideo skulle ramme...
bt.dk
Hvad skete der? Wozniacki uddelte æg...
bt.dk
Britiske ransagning indledt hos...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx