Af Rikke Ganer-Tolsøe - 16/08-17 19:06

Denne følelse kan mænd mærke lynhurtigt - og det er ikke fræktDenne følelse kan mænd mærke lynhurtigt - og det er ikke frækt

Hvad er det frækkeste? - Som du har gjort? Du har været? Du har følt dig?

storybild

Hvad er det frækkeste? - Som du har gjort? Du har været? Du har følt dig?

Skal vi være frække - bare for at være det?

Forestil jer dette: En kvinde står og forsøger sig i en 'striptease' foran manden. Hun falder i forsøget på at lirke hælene ud af buksebenene – og efterfølgende forsøger hun sig med at slikke sig om munden og flirte - afledende, ganske enkelt fordi at bh'en ik' vil åbne sig. Manden sidder det bedste, han kan i sofaen og forsøger ikke at grine og har samtidig en anelse ondt af det stakkels kvindemenneske - men hey, hun prøvede da!?

LÆS OGSÅ: ​Her er ingen narrefisse

Så skal vi være frække bare for at være det? Jeg tænker nej... Selv om at det sikkert har været skide sjovt at se på for ham, og at han sætter pris på forsøget..Men! Det blev akavet, fordi at hun ikke følte det. Mænd kan mærke usikkerhed ret hurtigt, og det er ikke frækt!Tag nu dette eksempel;Man ligger dér og er intime. Man ligger på knæ foran ham - man er lidt forsigtig-per med gulerødderne omkring styrepinden - man kan ikke rigtig lide at se på ham, for gør man det nu godt nok osv. Man tør dårlig undersøge de andre muligheder nede i området - for hvordan virker det nu og hvad synes han osv. osv.SLUT med det!You have to own that shit! Man bliver simpelthen nødt til at synes, at det er møg frækt, det som man har gang i - for så har man ham! Og når man har ham dér, så er skæve patter, strækmærker og alt mulig andet, fuldstændig lige gyldigt! Vær' ikke bange for at tage fat. Lav lidt lyde imens! Kig op på ham, kig ham i øjnene - og for gud skyld - virk som om du kan li' det!

Som man passerer ham - den nymoderne mand, som står i køkkenet og rører i gryderne, så niver man ham i ballen og napper let i hans øreflip og går videre.. Og når han drejer hovedet og kigger tilbage på én, så skal man smile næsten helt uskyldigt, men have det dér frække blik i øjet. Det virker!

Hvornår har du sidst følt dig fræk? Følte du dig fræk på grund af noget, du selv gjorde eller sagde, eller fordi han fortalte dig, at du var det - og du troede på ham? Uagtet hvad - vil førstnævnte være langt mere overbevisende. Altså hvis du selv syntes, at du var fræk, og selv følte det. Da jeg var ung, havde jeg ikke det samme forhold til sex som jeg har i dag. Jeg følte mig usikker, og jeg kunne fysisk få helt ondt i maven, efter jeg havde haft samleje. Jeg følte ligesom ikke, at jeg havde mig selv med i det? Det skriver jeg også om her: Kvinde - lær' at sige fra. Det var en ret utraditionel ting, som virkede for mig.

LÆS OGSÅ: Din egen selvopfattelse

Jeg viste min frække side til mig!

Jeg kunne forsøge at vise den alt det jeg ville, til andre, men jeg så aldrig hvad de så alligevel. Så jeg skulle se det selv.Jeg fik taget billeder. Jeg landede heldigvis hos en fotograf, som også er mentor og mange andre ting. Jeg har skrevet om det før, her: Fotoshoots gjorde mig til et nyt menneske. Men han udfordrede mig – og jeg fandt udtrykkene frem, glimtet i mine øjne – jeg fik drejet kroppen og set MIG, som jeg manglede at kunne se mig selv. Det var en proces, som de fleste ting jo er. Men det virkede for mig..Jeg tror på at man selv skal tro på, og dernæst nå til at vide, at man kan, at man er, og at man ved – før man kan vise det og skinne igennem overfor et andet menneske.Og kære kvinde – du skal kunne føle dig feminin og fræk, for det er du!

Kærligst Rikke

Læs mere på Kvinderundenfilter.dk

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx