Af David Andersen - 15/01-16 18:32

Politiet undersøger sag om udenlandske mænds krænkelserPolitiet undersøger sag om udenlandske mænds krænkelser

Politiet undersøger nu en sag, hvor en kvinde angiveligt er blevet krænket af udenlandske mænd i Haderslev.

storybild

Arkivfoto. (Billede: Polfoto)

Syd- og Sønderjyllands Politi går nu ind i én af de sager, der har været fremme, hvor piger føler sig krænket af udenlandske mænd i Haderslevs natteliv, skriver TV Syd på sin hjemmeside.

Ifølge TV Syds oplysninger er der tale om en episode, hvor en 30-årig kvinde fra Haderslev er blevet filmet mod sin vilje af en gruppe unge mænd med udenlandsk baggrund på et diskotek i Haderslev.

Opråb fra Camilla: Problemet i byen er ikke asylansøgerne - det er ALLE drenge
Opråb fra Camilla: Problemet i byen er ikke asylansøgerne - det er ALLE drenge

Kvinden har fortalt, at gruppen flere gange opsøgte hende på diskoteket, ligesom én fra gruppen befølte hende på bagdelen og i skridtet.

- På baggrund af de historier, som der har været fremme i fjernsynet, har Syd- og Sønderjyllands Politi valgt at starte en efterforskning i sagen.

- Hvis vi bliver bekendt med sådanne sager, så kan vi tage dem op af egen drift, og det er sket i det her tilfælde, forklarer politiinspektør fra Syd- og Sønderjyllands Politi, Kaj Nielsen, til TV Syd.

Ekspert om krænkende asylansøgere: De har et helt andet kvindesyn
Ekspert om krænkende asylansøgere: De har et helt andet kvindesyn

I den senere tid har flere kvinder i blandt andet Thisted, Sønderborg og Haderslev fortalt, hvordan de bliver chikaneret af mænd med udenlandsk baggrund, når de færdes i nattelivet.

Oplysningerne kommer i kølvandet af episoden i Köln nytårsnat, hvor flere hundrede kvinder blev omringet og befamlet af udenlandske mænd.

Også i Hamburg, Zürich, Malmø og Helsinki har myndighederne modtaget et usædvanligt højt antal anmeldelser om seksuelle krænkelser.

LÆS OGSÅ: Politi skærper patruljering efter kvindechikane

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx