Af - 22/09-16 07:35; Opdateret: 22/09-16 17:58

Eksperter: Derfor bliver dine Tinder-dates nu bedreEksperter: Derfor bliver dine Tinder-dates nu bedre

Tinder og Spotify har lanceret et samarbejde. Datingeksperter mener, at den nye Tinder-funktion vil give Tinder-dates en større succesrate.

Bildstrecke im Grossformat »

Med eller uden en Spotify-konto kan du afspille previews af andre folks favoritsange direkte fra deres Tinder-profil.

Der er sød musik i luften på Tinder - bogstavelig talt. Som metroxpress skrev om tirsdag aften, har den omtalte dating-app Tinder og den populære musiktjeneste Spotify etableret et samarbejde.

Det betyder, at du fra i dag kan se, hvilke artister du og dine potentielle dates har til fælles, såfremt du har en Spotify-konto. Du har også mulighed for at vælge den ene sang, der definerer dig, til at fremgå på din profil.

Den nye musikfunktion bliver hilst velkommen af blandt andre datingekspert Jacob de Lichtenberg.

- Det er en god ide at bruge Spotify på Tinder, for det giver et ekstra samtaleemne, siger han.

Jacob de Lichtenberg er forfatter til bogen 'Datingens psykologi'.

Han forklarer samtidig, at musik er et 'megagodt' samtaleemne, når man er på date.

- Musik er et godt samtalemene, da det er privat, men samtidig er noget, der er relativt neutralt. Det er mere spændende end at tale eksempelvis om hinandens erhverv, siger han.

Han er ikke den eneste, der mener, at den nye funktion på Tinder vil resultere i bedre dates:

Datingekspert Mikael Hoffmann forklarer, at musiksmag er noget af det, der betyder meget for, hvem vi bliver tiltrukket af. Derfor er det godt, at de mulige matches nu har endnu en tiltrækningsfaktor at blive kvalificeret ud fra.

Kendt rappers musiktjeneste bløder i streaming-krig
Kendt rappers musiktjeneste bløder i streaming-krig

Men hvis du er på Tinder for at lede efter den store kærlighed, som du kan tage med i Ikea og stifte familie med, er det nye samarbejde mellem Tinder og Spotify helt ligegyldigt, mener Mikael Hoffmann, som har skrevet bøger om mænd, dating og parforhold.

- Musiksmag er samtidig noget rent overfladisk, så det kommer ikke til at være det, der afgør, om der er nogen dybere klangbund i parforholdet, siger han.

Det, der ifølge Mikael Hoffmann virkelig betyder noget i det lange løb, er, om du og din date har den samme følelsesmæssige dna.

- Det handler om, hvor tæt en tilknytning I har til hinanden. Hvor stort et behov du har for at være tæt på den anden i forhold til din partners behov.

Her får du den nye iPhone 7 billigst
Her får du den nye iPhone 7 billigst

Jacob de Lichtenberg er enig i, at musiksmag ikke er afgørende for, om du og din date lever lykkeligt til jeres dages ende.

- Hvis man har tænkt sig at bruge musikfunktionen som en sorteringsmekanisme, så vil jeg synes, det er ærgerligt, for det er bestemt ikke musiksmagen, der på den måde gør nogen forskel, siger han.

LÆS OGSÅ: Gulddreng laver sjov foto-app: 'Nummer et på Spotify er ikke nok'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx