Af - 05/10-16 18:25; Opdateret: 05/10-16 20:53

Emilie er forsvundet på 87. døgn: Nu er hendes FB-profil forsvundetEmilie er forsvundet på 87. døgn: Nu er hendes FB-profil forsvundet

Det er ikke længere muligt at finde den 18-årige Emilie Meng på Facebook. Hendes profil er lukket ned.

Bildstrecke im Grossformat »

Emilie Meng, der for 87 døgn siden forsvandt fra sin hjemby Korsør, er nu hellere ikke at finde på Facebook, det skriver BT.

Det er der dog ikke noget mærkeligt ved, siger efterforskningsleder fra Sydsjællands og Lolland-Falsters politi Søren Ravn.

- Det er familien, der har valgt at gøre det. Den blev lukket ned umiddelbart efter, hun forsvandt, fortæller Søren Ravn til BT.

Politiet får tip fra Tyskland i Emilie-sag
Politiet får tip fra Tyskland i Emilie-sag

En forklaring på, at Emilies profil først er væk nu kan være, at der går en rum tid fra man anmoder om at lukke en Facebook profil, til den forsvinder fra hjemmesiden.

Der har været en del spekulation omkring Emilie Mengs Facebook profil. Nogle af Emilies venner påstod, at hun havde læst deres beskeder og brugt sin profil, efter hun var forsvundet.

Emilie Meng igen offer for grove jokes i lukket Facebook-gruppe
Emilie Meng igen offer for grove jokes i lukket Facebook-gruppe

Dette afviser politiet fuldstændigt.

Det er stadig intet nyt i sagen om den forsvundne pige, der har optaget danskerne siden hun forsvandt den 10. juli i år.

- Der er desværre ikke nyt i sagen. Vi arbejder stadig på den for fuld kraft, men der er intet gennembrud endnu, fortæller efterforskningslederen til BT.

Folk opfordres til at kontakte politiet, hvis man ved noget, der kan hjælpe politiet på vej.

Efterforskningsleder i Emilie-sagen: Lige præcis dette er meget mystisk
Efterforskningsleder i Emilie-sagen: Lige præcis dette er meget mystisk

- Vi får henvendelser dagligt, men der er ikke noget af det, der indtil nu har ført os videre, fortæller Søren Ravn Nielsen til BT.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx