Af Peter Astrup - 04/02-18 13:05

24-årig forsvundet siden torsdag: Familien frygter for hans liv24-årig forsvundet siden torsdag: Familien frygter for hans liv

24-årige Nichlas Nysom Pedersen fra Aalborg er ikke blevet set med sikkerhed siden i torsdags, og hans familie frygter, at der er sket ham noget. Det skriver Lokalavisen.dk.

storybild

Den forsvundne Nichlas Nysom Pedersen.

En kammerat fulgte ham til Skalborg Station, der ligger i den sydlige del af Aalborg, hvor han ville tage toget til København.

LÆS OGSÅ: Så hårdt er prins Henrik ramt: Her er lægernes vurdering

Hans søster Sascha Pedersen har talt med Lokalavisen, som forklarer, at Nichlas Nysom Pedersen tidligere er søgt mod København i nedtrykt sindstilstand. Hun uddyber dog også, at han ikke nødvendigvis er i København, men i princippet kan opholde sig i hele landet eller være rejst ud af landet.

Nordjyllands Politi har modtaget en efterlysning af den forsvundne 24-årige, men ikke været i stand til at finde ham. Hans mobiltelefon er desuden slukket, hvilket bekymrer familien.

LÆS OGSÅ: Tidligere dansk tv-vært hårdt kvæstet: 'Meningen var, hun skulle dø'

Nichlas Nysom Pedersen beskrives som spinkel, lidt mørk i huden, ca. 180 cm høj og karseklippet. Han har en mørk jakke og en sort Adidas-kasket med hvidt tryk.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Nordjyllands Politi.

Nedenfor er en Facebookopdatering fra Sascha Pedersen, som skriver, at hendes bror muligvis er set på en bar i København torsdag nat - altså natten til fredag.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

LIGE NU: Politiet talstærkt til stede...
bt.dk
Bank går konkurs
bt.dk
Iskold luft mellem Sex and the...
bt.dk
Støjberg var inviteret til at holde...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx