Af Berit Hartung - 28/10-17 10:49

Dansk kvinde gruppevoldtaget på Gran CanariaDansk kvinde gruppevoldtaget på Gran Canaria

En dansk turist blev i december sidste år udsat for en gruppevoldtægt under en juleferie på den populære ferieø Gran Canaria. En overvågningsvideo viste, hvad der i virkeligheden var sket.

storybild

En dansk kvinde blev i december sidste år udsat for en gruppevoldtægt af fire mænd under en ferie i Puerto de Mogan på Gran Canaria. En femte mand forsøgte også, men det lykkedes kvinden at vriste sig fri. (Arkivfoto) (Billede: Judith Betak)

En dansk turist vidste slet ikke, at hun havde været udsat for en gruppevoldtægt, da hun i december sidste år anmeldte en voldtægt og et voldtægtsforsøg. Først, da spansk politi gennemså overvågningsvideo fra gerningsstedet, stod det klart, at hun var blevet misbrugt af fire mænd.

Kvinden var på ferie på Gran Canaria og var beruset, da hun anden juledag sidste år var på vej hjem fra en bytur i feriebyen Puerto Mogan. Her blev hun pludselig passet op af en fremmed mand. Han tvang hende hen til et øde sted i byens centrum, hvor han voldtog hende. Under overgrebet mistede kvinden bevidstheden.

Hun vågnede først op, da en anden mand lå over hende, men det lykkedes hende at vriste sig fri og flygte.

På den lokale politistation anmeldte hun en voldtægt og et voldtægstforsøg, men da politiet gennemså overvågningsvideoen fra byens gader, opdagede de, at kvinden var blevet voldtaget og misbrugt at hele fire mænd.

Den mand, som ikke lykkedes med sit forehavende, var en femte mand, som ikke hørte med til den første gruppe.

Det skriver den spanske avis El Pais.

Nu har spansk politi anholdt fire mænd i alderen 26 til 32 år. De leder stadig efter den femte mand.

De anholdte er fire marokkanske venner, og de efterlod kvinden hjælpeløs på gerningsstedet, hvor den femte mand senere fandt hende og overfaldt hende.

Af hensyn til kvinden ønsker spansk politi ikke at oplyse kvindens alder eller identitet i øvrigt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fire brødre fra Jylland solgte biler...
bt.dk
Har aldrig smagt et æg: Derfor er...
bt.dk
Drama i aftes: Mand skudt på klos hold
bt.dk
Frustreret lærer frygter det værste:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx