Af Katrine Frederikke Wandrup - 26/09-17 19:58

Husker du Alti' Alti'-manden? Nu kan han ikke længere køre for stærktHusker du Alti' Alti'-manden? Nu kan han ikke længere køre for stærkt

Svend Erik Skov, eller Alti'-Alti' manden, som han blev kendt som, er ligeglad med fartgrænser. Men nu er der sat en stopper for hans høje tempo.

Det er ved at være nogle år siden, Svend Erik Skov blev kendt, da han i programmet Station 2 blev taget af en færdselsbetjent, da han kørte 177 km/t på motorcykel på motorvejen.

Efter en kort snak med betjenten fik han sin bøde, og reporteren fra Station 2 fik mulighed for at stille ham et par spørgsmål. Og noget overraskende kom det frem, at Svend Erik Skov altid kører for stærkt, og at han ikke har tænkt sig at sænke farten.

Hans dialekt og ligegyldighed overfor færdselsreglerne gjorde ham hurtigt populær på Facebook og Youtube, og selvom det er ved at være mere end syv år siden, han deltog i Station 2, husker folk ham stadig tydeligt.

For på et opslag på Facebook, som Jensens Motorcykler har delt, spreder kærligheden til den fartglade mand sig igen.

I opslaget skriver Jensens Motorcykler: 'NU KØRER ALTI' ALTI' MANDEN - ALDRI' ALDRI' FOR STÆRKT IGEN - Men tøjet matcher,' sammen med et billede af Svend Erik Skov, som står med en knallert.

Svend Erik Skov står nemlig i nøjagitgt samme tøj, som han havde på i tv-programmet.

Opslaget har i skrivende stund fået mere end 1,1 tusind reaktioner og er delt over 100 gange.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

LIGE NU: Menneskejagt i gang efter...
bt.dk
Kinesisk politi deler billede af...
bt.dk
Øjenskade hæmmede modstanderen - og...
bt.dk
Wozniacki risikerer at miste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx