Af - 02/09-13 17:15; Opdateret: 02/09-13 17:38

Tvillingebrødre stukket ned: Politiet afviser bandeopgørTvillingebrødre stukket ned: Politiet afviser bandeopgør

Tvillingebrødre på 19 år stukket ned på gymnasium i Ishøj. Gerningsmanden er fortsat på fri fod. Politiet udelukker, at det kan være banderelateret.

storybild

Tvillingbrødre på 19 år stukket ned på gymnasium i Ishøj. Gerningmanden er fortsat på fri fod, men er tidligere set i lokalområdet. (Billede: Polfoto)

Tvillingebrødre på 19 år blev i går stukket ned i spisefrikvarter på CPH West gymnasiet i Ishøj. Den ene blev ramt af et knivstik i venstre skulder. Den anden af to knivstik i den nederste del af ryggen. Begge blev ramt overfladisk, og havde det så godt, at de kort efter knivstikkeriet kunne afhøres af politiet. Det oplyser vicepolitikommissær ved Københavns Vestegens Politi Ole Nielsen til mx.dk.

- Ofrene har det godt. De har taget det hele meget roligt og fornuftigt, siger han.

Ofrene, der er af tyrkisk oprindelse, har fortalt, at gerningsmandens mandens motiv angiveligt var, at de skulle have talt grimt om ham eller til ham. Det er de to brødre imidlertid uforstående over for, da de aldrig har set gerningsmanden før, har de fortalt politiet.

LÆS OGSÅ: Banders fredforhandling bryder sammen

Over for politiet har ofrene og vidner beskrevet gerningsmanden som en 19-20-årig mand af anden etnisk herkomst med kort, sort hår. Han er cirka 180 centimeter høj, og han bar en sort jakke, da han klokken lidt i 12 i går gik løs på de to brødre med en sort springkniv på CPH West. Han havde ingen særlige kendetegn såsom tatoveringer, øreringe, skæg eller lignende.

LÆS OGSÅ: 480 års fængsel til rockere og bandemedlemmer

Gerningsvåbnet er endnu ikke fundet, og lige nu er det bedste spor, at gerningsmanden ifølge vidner tidligere er set i lokalområdet.
Ofrene er ikke kendt af politiet, og Ole Nielsen tør godt udelukke, at der er tale om et banderelateret opgør:

- Intet peger i retning af, at det skulle være banderelateret. Det ligner umotiveret vold.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Per undrer sig: Mor har været død i 9...
bt.dk
Skærpet mistanke: Udbredt kemikalie...
bt.dk
Beredskabsstyrelsen advarer grill- og...
bt.dk
Verdenskendt popstjerne deler frækt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx