22/11-15 07:23; Opdateret: 22/11-15 07:38

Politi: Her bør du kun køre på de større vejePoliti: Her bør du kun køre på de større veje

I to politikredse på Sjælland kan man igen færdes på større veje, oplyser politiet.

storybild

Arkivfoto (Billede: Polfoto)

Borgere i Nordsjælland og på den københavnske vestegn kan igen køre - men kun på større veje. Det oplyser politiet i de to politikredse.

Meddelelsen kommer efter, at en beredskabsmeddelelse tidligere natten til søndag frarådede udkørsel. Beredskabsstyrelsen understreger på Twitter, at al kørsel i de sneramte regioner skal ske med største forsigtighed.

Det er et varsel om fortsat snefald i områderne, der får politiet til at komme med advarslen

- Der varsles fortsat kraftigt snefald i både Nordsjællands og i Københavns Vestegns politikredse. Mange veje, herunder motorveje og andre større veje, er svært ufremkommelige på grund af sne og mange efterladte biler.


- Der er endvidere risiko for nedfaldne elledninger og væltede træer på grund af de store snemængder, hedder det i beredskabsmeddelelsen.

Snestormen ramte lørdag eftermiddag Sjælland og enkelte andre steder. Flere steder er der faldet store mængder sne.

DMI håber på i løbet af formiddagen søndag at kunne fortælle, hvor store mængder sne, der er tale om.De kommende timer kan der blive lagt til de mængder, der allerede er kommet, selvom det efterhånden bliver af en vådere karakter.

- Det er efterhånden gået over i slud de fleste steder på Sjælland. Det bliver mere og mere i den våde afdeling de kommende timer. Det varer ved nogle timer endnu, siger meteorolog Anja Bodholdt til Ritzau.

- Men efterhånden i løbet af formiddagen bliver det mindre intenst. Det ser ud til, at det bevæger sig vestover og svækkes, tilføjer hun.

Det betyder, at Fyn og den sydlige halvdel af Jylland også vil få enten sne eller slud frem til søndag middag, forudsiger DMI.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superligaens bedste: Her er de 11...
bt.dk
Mand omkommet - faldt i vandet ved havn
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
Henriks succesvirksomhed hjælper...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx