Af Benjamin Krogh - 26/11-15 07:32

Ekspert advarer inden Black Friday: Tænk dig omEkspert advarer inden Black Friday: Tænk dig om

Gule tilbuds-skilte rundt om i byen, lange åbningstider og masser af annoncer i ugeaviserne og lokale blade.

storybild

(Billede: Polfoto)

I morgen er det Black Friday, hvor butikkerne - efter amerikansk model - lancerer tilbud i massevis og holder åbent til langt ud på aftenen og natten.

Men inden man kaster sig ind i tilbudsjunglen, kan det være en god idé at være ekstra opmærksom på priserne. Det mener specialkonsulent hos Forbrugerombudsmanden Carsten Strøjer.

Venindeshopping i New York med alt betalt?
Venindeshopping i New York med alt betalt?

- Man skal se sig for, om varen også er så interessant til den pris, den sælges til. Det kan være en god idé at tjekke konkurrenternes tilbuds-priser og følge med i prisudviklingen, så man ikke betaler for meget, siger Carsten Strøjer til DR Syd.

Og der bliver nok af tilbud at holde øje med i morgen, for de danske butikker er i den grad hoppet med på bølgen. Det virker nemlig, forklarer Ann Lehmann Erichsen, der er forbrugerøkonom hos Nordea.

Rejs 2 uger til Thailand inkl. fly
Rejs 2 uger til Thailand inkl. fly

- Vi kommer rendende, når der er tilbud eller udsalg. Der er ingen tvivl om, at vi køber ekstra, når priserne er sat ned, siger Ann Lehmann Erichsen til DR Syd.

- Vi har undersøgelser, der viser, at både kvinder og mænd kan finde på at købe noget, fordi det er på udsalg. Også selvom man ikke lige står og skal bruge det, fortæller forbrugerøkonomen.

I forbindelse med Black Friday bliver der flere steder holdt åbent i meget lang tid. For eksempel slår Bilka dørene op allerede fra klokken 6 i morgen tidlig og har åbent indtil midnat, mens Storcenteret i Esbjerg holder åbent til klokken 22.

LÆS OGSÅ: Besøg de svenska gutter och flickor: Seks trendy hoteller i Gøteborg

LÆS OGSÅ: Nyd dine sensommerdage i Nordjylland

LÆS OGSÅ: Her er fem Festuge-ting du kan lave i dag

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Udstemt 'X Factor'-deltager: 'Det var...
bt.dk
63-årig mand stukket ned af...
bt.dk
Efter fyring: Superliga-klub har...
bt.dk
Dansker sætter verdensrekord - og den...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx