Af - 04/05-15 17:06; Opdateret: 05/05-15 07:00

Mand vil sælge Bolia-sofa der 'kradser i røven': Her er møbelkædens svarMand vil sælge Bolia-sofa der 'kradser i røven': Her er møbelkædens svar

En morsom annonce på Den Blå Avis er gået viralt.

Bildstrecke im Grossformat »

Her er annoncen med sofaen og et par andre sjove eksempler.

'Grim og elendig sofa sælges til overpris.'

Det lyder umiddelbart ikke som noget, mange købere vil have lyst til at smide penge efter, men sådan har Stefan M valgt at indlede sin annonce på Den Blå Avis' hjemmeside, dba.dk.

Her sælger han sin og kærestens 'røvkradser af en sofa', som Stefan M selv beskriver den. Annoncen er blevet ret populær på de sociale medier, hvor den er blevet delt i stor stil, fordi den skiller sig ud fra de sædvanlige forsøg på at tiltrække købere.

Derfor er annoncen også nået frem til Bolia, der i sin tid solgte sofaen til parret. Og de har valgt at tilbyde Stefan M. et gavekort på 10.000 kroner, så de kan købe en ny sofa i et materiale, der er lidt mere behageligt end uld.

- Vi har selv moret os over annoncen, og vi synes, den er alle tiders. Vi har aldrig set en lignende salgsannonce med så meget humor, så den måtte vi svare på, siger Lars Lyse Hansen, der er administrerende direktør i Bolia, til metroxpress.

TV: Frastødende eller fascinerende? Hvad er det her?
TV: Frastødende eller fascinerende? Hvad er det her?

TV: Hvad betyder en
TV: Hvad betyder en "du-og-jeg-lejlighed" i VIRKELIGHEDEN?

Oskar Laug Jensen, der er ekspert i internetkultur, tror, at ideen kommer fra USA. Han har et par grunde til, hvorfor salgsannoncer som den med sofaen bliver populære.

- Fortæl noget uventet. Eksempelvis noget om en sofa, som man ikke har hørt før. Og så må det også gerne være sjovt. Humor er et godt salgsværktøj, og så er underholdende indhold jo mægtig delevenligt, siger Oskar Laug Jensen, der også har et bud på, hvorfor Stefan M's annonce er gået viralt.

- Man sælger en historie frem for et møbel. Her giver han sofaen en fortælling fra start til slut om, hvor irriterende den er, og hvordan kæresten ikke vil have, at han kører den på containerpladsen. Og så er det også en fængende overskrift, siger han og henviser til 'Sofa der kradser i røven', som annoncen hedder.

Metroxpress har forsøgt at få fat i Stefan M., der har skrevet annoncen, men han er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Far fandt datters stjålne cykel i Den Blå Avis
Far fandt datters stjålne cykel i Den Blå AvisPas på med billeder på dine dba-annoncer: Det kan være ulovligt
Pas på med billeder på dine dba-annoncer: Det kan være ulovligt

Hjælp Stefan - Køb kærestens sofa!"Det kan godt være, at den både er ubehagelig, grim og kradser i røven, men den kan blive din for 5.000 kr." :)

Posted by DBA on Sunday, May 3, 2015

LÆS OGSÅ: Kan du tyde symbolerne i Messenger?

LÆS OGSÅ: Tinas søn blev kaldt mongol i Kvickly

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se listen: Får du mere eller mindre i...
bt.dk
Dansk fodboldstjerne fortæller om da...
bt.dk
Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Motorcyklist sendt til traumecenter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx