Af Ritzau - 31/07-16 12:21; Opdateret: 31/07-16 19:13

Stjal gps-udstyr for en halv million kroner - blev bagefter sporet af detStjal gps-udstyr for en halv million kroner - blev bagefter sporet af det

En snarrådig reaktion fra et offer for tyveri, førte hurtigt til anholdelse og fund af tyvekoster for 500.000.

storybild

Tre mænd stjal gps-udstyr fra traktorer, men blev sporet af deres offer, der kunne fortælle politiet, at de kørte mod syd ad motorvejen. Arkivfoto. (Billede: Free)

Selv om der er tale om dyre varer, skal man være varsom med, hvad man som tyveknægt vælger at læsse i bagagerummet.

Det må tre litauiske tyve se i øjnene, efter at de natten til søndag blev anholdt med stjålet gps-udstyr for en halv million kroner.

Udstyret blev stjålet fra otte traktorer hos Allestrup Maskinstation ved Nørager i Himmerland mellem klokken 03.15 og 03.30 natten til søndag.

- Ejeren søger på gps efter sit udstyr og ser, at det er på vej sydpå ad motorvejen, fortæller vagtchef Carsten Kjær fra Nordjyllands Politi.

Den bestjålne ringer straks til politiet.

- Vi kontakter så Sydøstjyllands Politi, der afspærrer motorvejen ved Kolding, forklarer vagtchefen.

I den første bil, som politiet stopper finder betjentene som en bonus blandt andet en stjålet cykel. I den næste bil finder betjentene så det, de egentlig er på jagt efter.

- Gemt i bagagerummet ligger alt det stjålne udstyr, som vi leder efter, fortæller Carsten Kjær.

De tre mænd i bilen bliver anholdt og kørt til Aalborg, hvor de søndag eftermiddag i et grundlovsforhør blev varetægtsfængslet i foreløbig fire uger.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx