Af - 20/06-15 22:17; Opdateret: 20/06-15 22:33

Årsdag blev fejret med sex i det fri – pludselig ringede politietÅrsdag blev fejret med sex i det fri – pludselig ringede politiet

En midaldrende, svensk mand og en ditto svensk kvinde har fået en dom for at fejre deres to-årsdag med at dyrke sex i det fri.

storybild

(Billede: Polfoto/Arkiv)

Efter nøjagtigt to år sammen følte en svensk mand og en svensk kvinde, at dagen og forholdet skulle have lidt ekstra kulør. Efter et par øl på en græsplæne ved Österängen i den svenske by Jönköping gik det hedt for sig, og parret - som ud fra deres egen overbevisning var ude at syne for alle andre end dem selv - begyndte at flå tøjet af hinanden.

Sæson for sex i skoven: Husk at samle kondomerne op
Sæson for sex i skoven: Husk at samle kondomerne op

Senere, da telefonen ringede, gik det op for dem, at de måske ikke havde været helt alene. I den anden ende af telefonrøret spurgte en betjent nemlig ind til, hvad de havde haft gang i.

- Jeg havde ingen anelse om, hvorfor politiet ringede. Herregud sagde jeg, okay her har vi fejret vores to-årsdag og drukket nogle øl. Det var lækkert vejr, og det blev måske lidt vildt, men det var ikke mere end det, siger manden til det svenske medie JKPG Live.

Ifølge anklageskriftet havde parret - ud fra vidneberetninger fra beboerne i de nærliggende bygninger med altaner - sex på græsplænen. Flere af beboerne havde sågar fisket deres kameraer frem og taget billeder af det friske par.

- Da vi var nede til forhør, lagde politiet nogle billeder frem, hvor jeg lå oven på hende, men det beviser på ingen måde, at det er sket, som der står i anklagen, siger manden.

KLUMME:  Jo mere vi tør, jo sjovere bliver sex
KLUMME: Jo mere vi tør, jo sjovere bliver sex

Sex i naturen kostede Peter og hans kæreste 1,6 millioner
Sex i naturen kostede Peter og hans kæreste 1,6 millioner

Parret er nu blevet dømt for 'forargelses-vækkende opførsel', og hver skal de betale 800 svenske kroner. Selvom de synes, at hele sagen er latterlig, har de ingen planer om at anke dommen.

- Ah, vi tager den. Der er ingen, der har lidt overlast. Det havde været en anden sag, hvis det havde været store penge, siger manden til det svenske medie.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx