Af - 16/06-15 15:33

BULLSHIT-barometer: Hader Kåre Quist Løkke?BULLSHIT-barometer: Hader Kåre Quist Løkke?

Metroxpress udsætter under valgkampen forskellige politikeres udsagn for vores BULLSHIT-barometer. I dag tester vi Martin Geertsens (V) om, at den kendt DR-vært Kåre Qvist 'hader' Løkke.

storybild

Hader DR-vært Kåre Quist Lars Løkke Rasmussen (V). Det mener Løkkes partifælle Martin Geertsen. Hvad mener du? (Billede: MX Collage, Screenshots fra DR)

- Denne Kåre Quist kunne godt lægge lidt mindre skjul på sit had til Lars Løkke Rasmussen. Så havde det virket lidt mindre gennemskueligt.

Sådan skrev Løkkes partifælle Martin Geertsen i aftes på Twitter i kølvandet på DR1 program 'kandidaterne', hvor Lars Løkke Rasmussen i går kom igennem DR-vært Kåre Quist vridemaskine.

BULLSHIT-barometer: Pressen er skyld i Venstres dårlige start
BULLSHIT-barometer: Pressen er skyld i Venstres dårlige start

Martin Geertsens Twitter-kommentar faldt, efter Kåre Quist i interviewet med Løkke gentagne gange insisterede på at få et klart svar på, hvor stor den økonomiske gevinst skal være ved at tage et lavtlønsjob frem for at være på kontanthjælp. 2000? 3000? 4000 kroner?

Løkke ville ikke sætte et konkret beløb på, men sagde at 2500 kroner var bedre end 2000 kroner, og at han ikke kunne sætte et konkret beløb på, da Venstre næppe får 90 mandater og dermed absolut flertal på valgdagen.

Bullshit-barometeret: - Vi har ikke reformer liggende i skuffen
Bullshit-barometeret: - Vi har ikke reformer liggende i skuffen

Ifølge Løkke handler der for ham og Venstre om at udpege en retning' for, at det bedre skal kunne betale sig at arbejde. Kåre Qvist var dog langt fra tilfreds med det svar og gentog, at Løkke måtte kunne levere et konkret svar til vælgerne.

Har Martin Geertsen en pointe i, at Kåre Qvist havde en hadefuld tilgang til interviewet med Løkke, eller det rent bullshit, der skal dække over, at Løkke ikke kunne eller ville give et konkret svar på et af Venstres vigtigste valgtemaer: Nemlig hvor stort forskellen skal være på kontanthjælp og lavtlønsjob, for at det 'bedre skal kunne betale sig at arbejde', som Venstre siger?

Bullshit-barometeret: Er Løkke løfte-ekspert? Og er Thorning bedst for beskæftigelsen?
Bullshit-barometeret: Er Løkke løfte-ekspert? Og er Thorning bedst for beskæftigelsen?

- Det bliver et rungende 'bullshit' herfra, siger politisk kommentator Henrik Qvortrup og tilføjer:

- Journalister passer deres arbejde. Selvfølgelig har journalister politiske holdninger som alle andre mennesker, men adskillige undersøgelser har påvist, at det ikke slår igennem i den politiske dækning. Man kan jo heller ikke påstå, at der ikke er blevet gået særdeles hårdt til Thorning de senetre tre og et halvt år.

- Det er er dumt af Venstre at fare ud på den måde, for det emmer af underskud, siger Qvortrup.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx