Af - 22/09-16 16:22; Opdateret: 22/09-16 16:53

Vanvid på hospital: Maskerede Brøndby-hooligans ville myrde såret FCK'erVanvid på hospital: Maskerede Brøndby-hooligans ville myrde såret FCK'er

Det gik uhyggeligt voldsomt for sig, da 25-30 bøller brød ind på Hvidovre Hospital i søndags, siger hospitalsdirektøren til Ekstra Bladet.

storybild

Arkivfoto. Personerne på billedet har så vidt vides intet med balladen på Hvidovre Hospital at gøre. (Billede: Scanpix)

Søndag eftermiddag udbrød der panik på Hvidovre Hospital, da en større gruppe voldsmænd med forbindelse til fodboldklubben Brøndby IF brød ind på skadestuen.

De gik til angreb på en FCK-fan, der var ved at blive indskrevet til behandling for lettere kvæstelser i forbindelse med et tidligere slagsmål.

Patienter og personalet løb for livet i panik, og nogle af hospitalets portører måtte låse sig inde på et toilet sammen med FCK-tilhængeren for at redde ham.

Sagen har vakt stor opsigt hos både politi, presse og fodboldfans af flere årsager.

Dels, fordi det foregik på et hospital, hvilket er uhørt i Danmark og dels fordi Brøndby og FCK slet ikke spillede mod hinanden den dag.

Kaos på hospital: Personale måtte barrikadere sig med såret FCK-fan
Kaos på hospital: Personale måtte barrikadere sig med såret FCK-fan

Nu afslører vicedirektør på Amager og Hvidovre Hospital, Kirsten Breindal, over for Ekstra Bladet, at det var endnu mere voldsomt, end medierne i første omgang berettede.

- Han var i gang med at blive indskrevet på vores skadestue. Pludselig kom der en gruppe Brøndby-fans stormende. De kom ind og råbte og skreg, at de ville slå ham ihjel. De begyndte at banke løs på ham. siger hun til avisen.

Hun anslår, at der var mellem 25-30 personer i tæskeholdet, og det voldelige optrin varede 6-8 minutter, inden de forsvandt igen.

Mange af dem var maskerede, og derfor har politiet endnu ikke fundet ud af, hvem gerningsmændene er.

En patient måtte have krisehjælp efter dramaet, hvor det lykkedes FCK-tilhængeren at undslippe sine overfaldsmænd, skriver Ekstra Bladet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx