Af - 27/07-16 07:53; Opdateret: 27/07-16 08:32

Kedeligt vejr - men så kommer sommeren tilbageKedeligt vejr - men så kommer sommeren tilbage

Augustvejret kommer til at se så fornuftigt ud, at du sagtens kan vente med at pakke sommertøjet alt for langt væk.

Bildstrecke im Grossformat »

Selvom de næste dage ikke bliver lige så solrige som den forgangne uge, betyder det slet ikke, at den danske sommer er forbi. Det skriver DMI i den nyeste prognose for august.

Vi skal lige have overstået en uge med småkølige temperaturer omkring 20 grader om dagen og 15 grader om natten, før det gode sommervejr kommer tilbage i starten af næste uge.

Sommer i Danmark: Derfor skal du dyrke sex i det fri
Sommer i Danmark: Derfor skal du dyrke sex i det fri

I uge 31 op til skolestart kan de danske skolebørn glæde sig over at få gedigent sommervejr med temperaturer til op over 25 grader. I de nordvestlige egne vil der i perioder kunne blive skyet med risiko for byger af og til. Sidst på ugen er der gode chancer for, at varm luft vil strømme op fra Europa. Det kan give rigtig fine sommertemperaturer.

Forskere slår fast: Sådan slipper du for myggestik
Forskere slår fast: Sådan slipper du for myggestik

Hvis vejrguderne er med os, vil den sommerlige vejrtype med temperaturer omkring eller over 25 grader fortsætte et godt stykke ind i uge 32. Der vil dog være risiko for kraftige regn- og tordenbyger, fordi den varme luft over landet vil blive udfordret af kold luft med fronter fra Nordsøen.

Det er aldrig sikkert at spå om vejret, og DMIs prognose bliver da også en smule mere usikker, når vi når hen i uge 33. Her vil vejret ligne dét vi oplever i øjeblikket, med vekslende skydække og regn eller byger af og til.

GALLERI: 15 danske par har sommersex i det fri
GALLERI: 15 danske par har sommersex i det fri

Alt i alt en måned med hæderligt sommervejr, der ikke afviger meget fra normalen. Men vi vil kunne opleve, at jyderne i de nordvestlige egne får mere regn end resten af landet - og at der lokalt kan falde meget regn på meget kort tid.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx