Af Simone Augusta Lundt - 25/07-17 09:43

DMI er klar med ny prognose - og der er rigtig dårligt nyt DMI er klar med ny prognose - og der er rigtig dårligt nyt

Den sidste uge i juli bliver ikke sommerens højdepunkt. Solen er gemt bag skyerne, og regnen kommer til at vælte ned.

storybild

(Billede: Claus Fisker)

»Det kedelige danske sommervejr bliver ved,« fortæller vagtchef ved DMI Dan Nilsvall om denne uges vejr og næste. Det er altså ikke nu, du skal pakke bikini, badeshorts og badering i strandtasken og lægge dig på stranden. Tværtimod skal du nok søge indendørs med varm kakao og hjemmebagte boller.

Det kommer nemlig til at regne hele ugen, og næste uge bliver det ikke bedre. Selvom solen er gemt bag skyerne, bliver det dog lunt. Dan Nilsvall fortæller, at det bliver omkring 20 grader.

»Tirsdag er det fortsat skyerne, der dominerer vejret, og der kommer regn eller byger over det meste af landet. Regnen kommer især i den sydlige del af landet om dagen. I Nordjylland kan der komme mere sol. Det meste regn falder over det sydlige Danmark,« siger Dan Nilsvall.

Resten af ugen og weekenden bliver også regnfulde. Man kan dog være heldig at få lidt sol.

»Tendensen er stadig ustadigt vejr. Søndag kan muligvis i det østlige Danmark blive bedst. Ellers er det kun regn og byger,« fortæller vagtchefen hos DMI.

I næste uge bliver der varmere, men til gengæld kommer der måske skybrud, fortæller vagtchefen. Intet er dog sikkert endnu, andet end vejret ikke bliver bedre.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tasja fik erstatning efter...
bt.dk
Se de værste: Sigrid kritiserede...
bt.dk
Superligaklub har fundet sin nye...
bt.dk
Solgt i hele landet: Spis ikke denne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx