30/08-17 11:15; Opdateret: 30/08-17 16:02

Pose med batterier og ledninger afspærrede gade i timevisPose med batterier og ledninger afspærrede gade i timevis

Politiet afblæser alarm efter at have undersøgt en mistænkelig genstand på Havnegade i Esbjerg.

storybild

Onsdag formiddag fik Syd- og Sønderjyllands Politi en anmeldelse om en bombelignende genstand. Free/Pressefoto Rigspolitiet

Esbjerg. En bombelignende genstand blev onsdag formiddag fundet på Havnegade i Esbjerg. Gaden blev spærret af, mens genstanden blev undersøgt.

Men den viste sig at være ufarlig. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

Afspærringen blev derfor ophævet igen omkring klokken 14.00.

- Nogle småting, batteri, ledninger m.m., der umiddelbart så mistænkelige ud, som efterfølgende ikke viste sig at være farlige, skrev politiet på Twitter om genstanden.

Det var lidt efter klokken 10 onsdag formiddag, at politiet fik anmeldelsen.

- Vi fik at vide, at det så mistænkeligt ud, så vi tog ud og kiggede på den, og vi mener også, det ser mistænkeligt ud. Det er en bærepose med noget batteri og nogle ledninger, fortalte vagtchef Søren Strægaard tidligere.

Det fik politiet til at spærre den meget trafikerede Havnegade af og tilkalde assistance fra Forsvarets Ammunitionsrydningstjeneste (EOD).

- Vi har taget billeder af posen og sendt dem til EOD, og de vil komme herned og kigge på den, fortalte Søren Strægaard.

Selv om posen med en kasse i viste sig ikke at indeholde noget farligt, har politiet ifølge DR valgt at sætte en efterforskning i gang.

- Nu starter efterforskningen, vi laver forhør i området og hører folk, om de har set noget unormalt. Vi skal se, om vi kan finde en ejermand til kassen, siger indsatsleder Esben Lorenzen til DR.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx