Af Christian Hansen - 19/07-17 16:19

Her går det løs: Unge stormer afsted med dyre kondiskoHer går det løs: Unge stormer afsted med dyre kondisko

Unge har i nat overnattet på fortove for at få fingrene i eksklusive kondisko, som de planlægger at sælge videre med profit.

Unge har overnattet foran butik for et par sko

Klokken 10 blev 17 timers venten overstået for blandt andre 14-årige Rasmus Husted Prominzl og 17-årige Jeanette Fischer, da de langt om længe kunne svinge dankortet igennem terminalen i butikken i indre by i København, som de havde siddet i kø udenfor siden i går aftes.

Herefter stak de afsted med ét par hver af den netop lancerede Adidas ‘Ultra Boost Mid Run Thru Time, som koster 1.600 kroner i udvalgte butikker, og som de unge forventer at tjene op til 1.000 kroner på, når de sætter skoene til salg senere.

Så snart købet var overstået få sekunder efter, klokken havde passeret 10, gik spurten godt 200 meter ned til næste kø, hvor salget først begyndte 10.30. Her håbede de unge sko-entusiaster på at få fat i endnu et par, som de kan tjene penge på. Her måtte de dog stille sig bagerst i køen, da der også her var samlet en gruppe unge, der tålmodigt havde siddet foran butiksindgangen.

Hverken Rasmus Husted Prominzl eller Jeanette Fischer havde set skoene med egne øjne, før de betalte for de blå kondisko.

»Hold kæft, hvor er de grimme,« lyder det fra den 14-årige efterskoleelev, da BT beder ham om at åbne for skoæsken.

Begge teenagere forklarede onsdag morgen til BT, at de før har ligget i kø til sko. Og planen er den samme denne gang - de skal lave et overskud på at få fat i skoene som de første, så de kan sælge dem videre til en højere pris.

»Jeg gør det som et arbejde, og jeg bruger pengene fra sidste gang, jeg lå i kø. Der fik jeg 4.000 kroner i overskud,« fortalte Jeanette Fischer til BT tidligt onsdag morgen.

 

 

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Beredskabsstyrelsen advarer grill- og...
bt.dk
BTs Formel 1-ekspert: Kom så, Grosjean!
bt.dk
Japanere knuser dansk drøm om ny...
bt.dk
Det norske kongehus forsvarer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx