Af - 04/03-16 13:09; Opdateret: 30/05-17 17:22

Hvordan knytter du din hånd? Det afslører meget om din personlighedHvordan knytter du din hånd? Det afslører meget om din personlighed

Hvordan laver du en knyttet hånd? Det kan sige noget om din personlighed, påstår Mentalfeed.

Bildstrecke im Grossformat »

Kig på din hånd, og knyt den uden at tænke over det. Læs så videre her.

Den måde du laver en knytnæv på, kan nemlig sige noget om din personlighed, påstår Mental Feed.

Foto: Simon Lundberg/Nyheter24

Knytnæve A

Undersøgelse: Det siger dit profilbillede om din personlighed
Undersøgelse: Det siger dit profilbillede om din personlighed


Din ydre personlighed:

Du er fuld af talent, du er kreativ, charmerende, generøse, intelligent, selvsikker og iøjnefaldende. Du har et stort selvværd og arbejder hårdt og dedikeret.

Din indre personlighed:

Du har et skrøbeligt hjerte og er bange for at blive såret. Du har høje forventninger, men frygter tab, og derfor har du brug for opmuntring. Du har ikke de store krav, men vil virkelig gerne have, at folk forstår, hvem du er.

Kærlighed:

Du tænker for meget over tingene og dvæler ofte ved de triste minder, som du har svært ved at give slip på. Du elsker din partner meget - og du vil ikke have, at han/hun hader dig. Derfor lader du som om, at alt er ligemeget og helt i orden.


Knytnæve B

Din ydre personlighed:

Du er følsom, har en stærk personlighed og stor intuition. Du er hjælpsom, entusiastisk, lidt utålmodig og energisk. Du er nysgerrig, du har lyst til eventyr, og så er du sjov og selvironisk.

Din indre personlighed:

Du har brug for at blive beskyttet og blive anerkendt og accepteret. Ind imellem er du alt for sød, og du bliver udnyttet af andre. Men du ved godt, hvem der er sød ved dig, og du er fuldt ud klar over, hvad du elsker og, hvad du hader.

Her er de mest anvendte emojis - og det siger de om din personlighed
Her er de mest anvendte emojis - og det siger de om din personlighed

Kærlighed:

Du er ikke god til at udtrykke dine følelser. Hvis du eksempelvis elsker din kæreste med 30 procent, er det i virkeligheden 50 procent. Du er ikke ærlig, og du har det med at undertrykke dine følelser. Du er ikke den type, som aldrig bliver sur. Men du undertrykker dit humør, når det kommer til kærlighed. Du er vant til at behandle folk pænt, og du er meget uselvisk.

Knytnæve C

Din ydre personlighed:

Du har en stærk kreativitet, du er sjov, adræt og reagerer hurtigt rent følelsesmæssigt. Du er praktisk, har stort begær for skønhed og kunst. Du er eftertænksom, men du bekymrer dig ind imellem for meget. Du er klog og god til at manipulere.

Din indre personlighed:

For det meste vælger du ikke at sige noget. Men det er fordi, du helst ikke vil have, at der er nogen, som bliver såret. Du er ikke et kompliceret menneske. Du vil bare gerne have fleksibilitet, når nogle enkelte drømme og have folk omkring dig, som forstår dig.

Ny dansk forskning: Denne uddannelse tiltrækker flest psykopater
Ny dansk forskning: Denne uddannelse tiltrækker flest psykopater

Kærlighed:

Du kan ikke lide for meget ballade og uro. Du kan godt lide at være i et roligt og komfortabelt miljø, og det samme gælder for dit forhold. Din største svaghed er, at du har et blødt hjerte. Selv hvis du er stærkt såret eller chokeret kan en oprigtig undskyldning let få dig til at glemme.


LÆS OGSÅ: Er du klodset? Det siger det om din personlighed

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Chefforhandler forvirret: Hvad var...
bt.dk
Medie: Mourinho siger ja - rekordkøb...
bt.dk
Nu kan du købe Medinas ungdomslejlighed
bt.dk
Fodboldspiller fandt sin kone død:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx