Af Ritzau - 26/10-16 12:30

Alkohol og kulde dræbte kvinde i grov nordjysk voldssagAlkohol og kulde dræbte kvinde i grov nordjysk voldssag

Politiet har løftet sløret for, hvorfor en kvinde mistede livet på en mark nær bil med mishandlet mand.

storybild

(Billede: Nikolai Linares)

Politiet har taget det første skridt på vejen mod opklaringen af en opsigtsvækkende sag fra Vendsyssel, som både omfatter en dødfunden kvinde og en mand med kraniebrud og knivsår overhældt med benzin i et bagagerum.

Politiet har nu slået fast, hvad der var årsagen til kvindens død. Vicepolitiinspektør Frank Olsen fortæller til nordjyske.dk, at en blanding af alkohol og kulde tog livet af hende.

Kvinden blev natten til mandag fundet død på en mark syd for Elling Å. Der var tale om en 50-årig kvinde, som siden skulle vise sig at være i en nær relation med en anden af sagens hovedpersoner, en 35-årig mand.

Manden blev fundet i bagagerummet på en varebil. Bilen påkørte ved 1-tiden natten til mandag en knallert i krydset mellem Tuenvej og Skagensvej i Elling. Føreren af varebilen flygtede fra stedet.

Knallertkøreren kiggede ind i bilens varerum, og her lå den 35-årige mand. Han var ilde tilredt - indsmurt i blod og overhældt med benzin.

Ekstra Bladet har modtaget oplysninger om, at den døde kvinde og den mishandlede mand havde været på værtshuset Havnekroen i Skagen tidligere den aften.

Indtil nu har politiet dog ikke meldt noget konkret ud om kvindens og mandens færden. Ekstra Bladet mener dog at vide, at kvinden var kæreste med den mishandlede mands storebror.

Tre personer er blevet varetægtsfængslet i sagen. Mandag blev en 30-årig og en 41-årig mand fængslet, og tirsdag var det en 48-årig mand. De er alle sigtet for drabsforsøg, men nægter sig skyldige.

LÆS OGSÅ: Politiet anholder to mænd i forbindelse med drabsforsøg

LÆS OGSÅ: Kender du denne mand? Østjyllands Politi eftersøger voldsmand

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx