Af - 09/08-14 17:11; Opdateret: 09/08-14 18:27

18-årige Malthe blev gennembanket af fire mand: Han flygtede men fik ingen hjælp18-årige Malthe blev gennembanket af fire mand: Han flygtede men fik ingen hjælp

En ung studerende blev natten til lørdag umotiveret overfaldet af en gruppe hætteklædte mænd på Frederiksberg. Smurt ind i blod flygtede han fra slag og spark, imens en person nægtede at hjælpe.

storybild

En ung studerende blev natten til lørdag umotiveret overfaldet af en gruppe hætteklædte mænd på Peter Bangsvej på Frederiksberg. Han flygtede fra slag og spark, men ingen kom ham til undsætning. (Billede: Privat - Henrik Knakkergaard Dirksen)

- Malthe blev desværre, fuldstændig umotiveret overfaldet af 2-4,personer i morges ca. Kl. 5 på Peter Bangsvej ca. overfor Slagter Lund. En person stiller sig foran ham og afleder hans opmærksomhed, mens en anden slår ham ned bagfra, formentlig med et knojern. Derefter slår og sparker de ham adskillige gange. Malthe får værget for sig og løber væk stærkt blødende og forfulgt af gerningsmændene. Han møder en person og beder om hjælp, men personen siger 'jeg kan desværre ikke hjælpe dig' og går videre!!!

Sådan skriver 18-årige Malthes far, Henrik Knakkergaard Dirksen, på Facebook. Opslaget lagde han op for syv timer siden, da sønnen kom hjem fra skadestuen.

Søger hjælp: Bror blev gennemtæsket
Søger hjælp: Bror blev gennemtæsket

Over for metroxpress fortæller Henrik Knakkergaard, at hans søn under omstændighederne er okay, men naturligvis chokeret efter hændelsen.

- Han er stærkt forslået og har et ordentligt sår i panden, men heldigvis okay. Det, som har rystet ham mest, er den person, der nægtede at hjælpe ham, da han kom løbende med blod over det hele og gerningsmændene efter sig. Han kan simpelthen ikke begribe, hvordan man kan nægte at hjælpe et andet menneske i nød, siger Henrik Knakkergaard til metroxpress.

Sådan så Malthes skjorte ud efter overfaldet.

Overfaldet skete på Peter Bangsvej på Frederiksberg klokken 5 lørdag morgen. Efter de to til fire gerningsmænd har slået og sparket Malthe, imens han lå ned, lykkedes det ham at komme på benene og stikke af.

To mænd fængslet for knivoverfald på McDonalds
To mænd fængslet for knivoverfald på McDonalds

Landsby amok: Lille pige fundet hængt
Landsby amok: Lille pige fundet hængt

Det var her, han mødte personen, som ikke vil hjælpe ham. Forfulgt og forslået løb han videre og mødte heldigvis kort efter en ung kvinde og ung udenlandsk mand. De stoppecd den 18-årige unge mand, som til daglig læser på HTX, og ydede ham førstehjælp og fik ringet til politi og ambulance.

Ambulancen kørte ham til Bispebjerg Hospital, hvor fra de ringede til Malthes forældre. Et opkald, der gjorde ondt.

- Når man får sådan en opringning fra hospitalet, tænker man straks, er han død? Er det en kniv, eller hvad er der sket?, siger en rystet Henrik Knakkergaard til metroxpress.

- Heldigvis var det ikke så slemt, og det kan man jo kun være lykkelig for. Men jeg synes, det her er et skræmmende billede på det samfund, vi lever i. Et samfund, hvor folk er bange eller ikke vil hjælpe andre mennesker, der har brug for det, siger han og understreger, at denne form for passivitet kun er med til gøre det endnu lettere for de mennesker, der begår denne umotiverede vold.

Tre efterlyst for voldsomt overfald på håndværker
Tre efterlyst for voldsomt overfald på håndværker

- De ved udmærket godt, at ingen griber ind, og derfor bliver de ved. Vi lader os simpelthen tyrannisere af de her mennesker og deres brutale måde at handle på, siger han.

Henrik Knakkergaard har endnu ikke hørt noget fra politiet, om hvorvidt de har pågrebet gerningsmændene eller har spor, der kan lede til dem.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

TV 2-kommentator Rolf Sørensen har...
bt.dk
Ny aftale rammer danske cirkusser:...
bt.dk
Politiet søger vidner til dødsulykke...
bt.dk
Kendis skal betale 170.000 kr. i Se...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx