Af - 29/07-16 16:26; Opdateret: 29/07-16 17:44

TV: Mathias tager bind for øjnene og opremser hele det periodiske systemTV: Mathias tager bind for øjnene og opremser hele det periodiske system

23-årige Mathias Obdrup gør det igen. Denne gang med elementerne fra de gode gamle periodiske system.

Tænk tilbage til fysik- og kemilokalet i skolen. Det periodiske system har 118 elementer med mundrette navne som germanium, zirkonium og gadolinium.

Så hvad ville du sige til, at du skulle huske dem alle og remse dem op én efter én?

23-årige Mathias Obdrup har takket være en særlig hukommelses-teknik formået at gøre det. Han placerer nemlig navnene på alle elementerne i en slags mentalt landskab, som han går igennem i hovedet.

"Som jeg forklarer i klippet, går jeg en mental tur i min gamle fodboldklub. Det er et sted, som jeg kender godt og som ligger i min langtidshukommelse. Ved at lave skøre billeder for alle grundstofferne og herefter lægge dem ind på denne rute, bliver det meget lettere at genkalde sig informationerne, fordi det bliver ekstremt visuelt," skriver han til videoen.

Se hans imponerende bedrift i videoen øverst.

Mathias Obdrup gav sig selv sin første udfordring i hukommelse nogle år tilbage, da han, da han i 2012 besluttede sig for at huske, hvad han havde fået til aftensmad hver dag året ud. Siden da har Mathias Obdrup hver dag mentalt placeret sine aftensmadretter på sin gamle avisrute - og spørger du ham, hvad han fik til aftensmad en given dato, vil han kunne fortælle dig det.

Også den amerikanske præsidentrækkefølge, kongerækken og verdens hovedstæder er arkiveret i hans hjerne.

Se Mathias nævne 151 Pokémon på 151 sekunder.

LÆS OGSÅ: Se Mathias nævne alle 151 pokémons på 151 sekunder

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx