Af - 01/12-13 10:28; Opdateret: 01/12-13 12:05

20-årig mand amok på diskotek20-årig mand amok på diskotek

En 20-årig mandlig diskoteksgæst blev i nat anholdt for et overfald begået på et diskotek. En medgerningsmand er stadig på fri fod.

storybild

I Nykøbing Falster blev en 20-årig mand i nat anholdt for overfald. (Billede: Polfoto/THOLSTRUP HANS HENRIK)

En aften i byen i Nykøbing Falster endte med en anholdelse for en 20-årig mand fra lokalområdet, efter han overfaldt en 30-årig mand på et diskotek.

Disse to slog og sparkede umotiveret deres offer
Disse to slog og sparkede umotiveret deres offer

- Umiddelbart efter midnat overfalder han en enden gæst på diskoteket. Han tildeler ham flere slag og et knæ i hovedet. Og da den forurettede falder om på gulvet, så er der lige en medgerningsmand, som synes det kunne være sjovt at deltage, så han sparker ham, imens han ligger ned, fortæller vagtchef Jan Nielsen ved Sydsjællands og Lolland-Falster Politi til mx.dk.

Den 30-årige er ikke kommet alvorligt tilskade, men måtte dog lige en tur forbi skadestuen med lidt knubs. Den 20-årige gerningsmand er kendt af politiet i forvejen, og han fremstilles for en dommer senere i dag. Politiet forventer desuden, at få fat i medgerningsmanden.

14-årig knivstikker planlage muligvis overfald
14-årig knivstikker planlage muligvis overfald

- Han er godt kendt af politiet i forvejen. Det er de fleste, af dem vi har, som laver den slags. Og nu fremstilles han for en dommer her senere, og mon ikke vi så snart får fat i hans kammerat, siger Jan Nielsen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Husker du X Factor-vinderen Emilie?...
bt.dk
LIGE NU: Politiet leder efter fire...
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
Hidtil bedste afsnit af 'Liberty':...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx