Af - 25/09-15 14:48

- Jeg fik et par drinks og vågnede midt i det hele- Jeg fik et par drinks og vågnede midt i det hele

33-årige Nina Rosenstand siger, at hun blev drugrapet på en bytur i Silkeborg for over ti år siden. Stadig den dag i dag kan hun ikke lide, hendes mand rører hende på bestemte måder.

storybild

33-årige Nina Rosenstand siger, at hun blev udsat for drugrape i Silkeborg for snart mange år siden. (Billede: Privat)

Her 13 år efter voldtægten kan 33-årige Nina Rosenstand stadig ikke lide, at hendes mand rører ved hende på bestemte måder.

En mand som hun ellers har fået tre børn med.

- Jeg kan ikke have det. Det er på en eller måde alt for intimt. Jeg føler skam. Det går mig voldsomt på, at jeg skal have så akavet et sexliv, siger Nina Rosenstand, der i dag i Sosu-assistent i Holstebro.

For få måneder siden valgte hun at stå frem med sin voldtægt på sin blog, kroelledehjerne.dk, en voldtægt, som hun aldrig har anmeldt og hvor der derfor aldrig faldt dom. Bare det at genfortælle det, gør, at hun "føler sig klam, billig og beskidt - som et stykke legetøj, ikke et menneske."

Men hun føler hun skal.

Hun mener, at hun blev drugrapet af en kammerat til en daværende kæreste. Dengang var hun 20 år, vild, drak igennem i Silkeborg, hvor hun også nogle gange tog stoffer.

Kun halvt så mange bliver testet for drugrape
Kun halvt så mange bliver testet for drugrape

- Det gjorde jeg ikke den aften, hvor jeg sad i baren og drak et par drinks med fyren. Måske bare to, da jeg pludseligt følte mig vildt sløv. Jeg boede tæt på stedet, og han tilbød at følge mig hjem. Her kan jeg huske, han trak mig i den forkerte retning, hvor jeg var så påvirket, at jeg ikke kunne kæmpe imod.

Herefter er der et hul i Nina Rosenstands hukommelse.

- Det næste, jeg husker, er, at jeg vågnede midt i det hele, hvor jeg prøvede at skubbe ham væk. Jeg forsøgte at vride mig væk fra ham, jeg slog ham ikke - det turde jeg ikke, men holdt mig bare fast, siger Nina Rosenstand.

Bagefter husker hun, at hun vågner i fyrens lejlighed næste morgen.

- Fuldstændig omtåget og nøgen. Han var ikke hjemme. Der var en lille smule blod, der hvor jeg lå, jeg var ikke ligefrem jomfru, men jeg tror, han havde haft svært ved at tiltvinge sig adgang. Det var frygteligt, kan du forestille dig hvordan det føles?, spørger hun på sin blog kroelledehjerne.dk

Dansk designer-armbånd skal afsløre drugrape
Dansk designer-armbånd skal afsløre drugrape

- Hvad skulle jeg gøre? Jeg sov og sov og græd. Jeg græd virkelig meget.

Men hun gjorde ingenting - og sagde intet offentligt før her for nylig. Hun siger i dag, at voldtægten, som hun som sagt aldrig anmeldte, er medskyldig i, at hun udviklede PTSD.

- Jeg er 100 procent sikker på, det var en drugrape, hvor han havde puttet noget i min drik. Vi var dengang begge en del af et miljø, hvor der var stoffer, siger hun.

Hun valgte dengang af den og af andre grunde, at flytte fra byen og forsøge at glemme det hele.

Metroxpress kan som sagt ikke vide, hvad der er sket, da der aldrig er faldet dom i sagen, men har valgt at viderebringe Nina Rosenstands historie.

LÆS OGSÅ: Krisecentre mødes med Søren Pind om ofre for voldtægt

LÆS OGSÅ: Kun en af 60 voldtægter fører til dom: Metroxpress spørger hvorfor?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx