Af - 15/08-16 18:53; Opdateret: 15/08-16 20:30

Politet efterlyste 17-årig pige med langt lyst hår: Nu er hun fundetPolitet efterlyste 17-årig pige med langt lyst hår: Nu er hun fundet

Københavns Politi efterlyste mandag eftermiddag en 17-årig pige, som var gået hjemmefra i nedtrykt tilstand. Nu er hun fundet i god behold.

OPDATERING: Den 17-årige pige er blevet fundet i god behold, oplyser Københavns Politi på Twitter mandag aften. Rubrik og underrubrik er derfor ændret i artiklen.


OPRINDELIG ARTIKEL:

Københavns Politi beder offentligheden om hjælp til at finde en 17-årig pige med langt lyst hår, der er psykisk nedtrykt og har været væk siden mandag eftermiddag.

Det skriver politiet på Twitter.

Her fremgår det, at pigen er gået fra området omkring Bellahøj. Men over for metroxpress retter politiet det til Bispebjerg.

Ifølge vagtchef Henrik Brix er pigen blevet efterlyst, fordi hun er psykisk nedtrykt og hendes familie er stærkt bekymret for hende.

- De pårørende er bekymret for hendes mentale tilstand. Hun har det ikke godt psykisk, siger Henrik Brix til metroxpress.

Han fortæller, at den unge pige har været væk siden i eftermiddags og sidst er set omkring Bispebjerg Hospital. Politiet har i løbet af dagen været ude med hundepatruljer for at finde hende.

- Det har desværre ikke kastet noget af sig, fordi har været for mange mennesker, som hundene får færten af. Lige nu aner vi ikke, hvor vi skal lede. Så vi opfordrer folk til at være opmærksomme og henvende sig til os, hvis de ser en ung pige, som virker nedtrykt og matcther signalementet, siger Henrik Brix fra Københavns Politi.

Han forklarer, at politiet har et foto af pigen, men at hendes familie i skrivende stund ikke ønsker det offentliggjort.

Pigen beskrives som: Dansk, 17 år, med langt lyst hår, 168 cm høj, iført grå trøje og grå bukser.

Hvis du ved noget eller har set pigen, kan du kontakte Københavns Politi på 114.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx