Af - 09/07-16 08:43

Ung kvinde skreg om hjælp fra havnen: Lokal helt reagerede lynhurtigtUng kvinde skreg om hjælp fra havnen: Lokal helt reagerede lynhurtigt

En ung kvinde blev lørdag morgen reddet op fra et havnebassin på Bornholm.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er uhyggeligt at tænke på, hvad der kunne være sket, hvis ingen havde hørt hende.

En ung kvinde faldt lørdag morgen i havnebassinet ved Hasle Havn på Bornholm. Her skreg hun om hjælp fra det kolde vand, og heldigvis for hende blev hendes desperate råb hørt, da en lokal dykker fra Falck blev alarmeret om en mulig drukneulykke i havnen. Derefter reagerede han lynhurtigt.

Det skriver Bornholms Tidende.

I stedet for at køre til Falck-stationen i Rønne, brugte dykkeren sin sunde fornuft og tog selv afsted til havnebassinet.

Solskinsøen kan drukne i regn på fredagens folkemøde
Solskinsøen kan drukne i regn på fredagens folkemøde

I mellemtiden var en dykkervogn fra Falck sendt til Hasle, ligesom en større kortege af udrykningskøretøjer også var sendt til byen. Der blev dog ikke brug for dem, da dykkeren havde reddet kvinden op, inden de kom frem.

- Jeg kørte straks herned til havnen og fik sammen med politifolkene reddet den unge kvinde op af havnebassinet, fortæller dykkeren, der bor tæt på havnen.

To piger reddede mand fra at drukne i Aarhus Havn
To piger reddede mand fra at drukne i Aarhus Havn

Den unge kvinde er ikke kommet til skade og er derfor ikke bragt til hospitalet, fortæller vagthavende ved Bornholms Politi til Bornholms Tidende.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx