Af - 14/05-15 13:34

GUIDE: Sådan booker du den billigste sommerferieGUIDE: Sådan booker du den billigste sommerferie

Sommer, sol og strand - det er tid til at booke sommerferien.

storybild

(Billede: Polfoto)

DMI's sommerprognose kom tidligere på ugen, og da der ikke er lovet høj sol hele sommeren, vil mange danskere med stor garanti søge sydpå. Men hvordan finder man den billigste rejse?

Metroxpress har allieret sig med den uafhængige rejsekonsulent Leon Birdi, der giver tip og trick til at finde den bedste rejse til prisen.

Det vigtigste, når man går på jagt efter en billig sommerferierejse, er at man er fleksibel. Man skal være åben for alle muligheder, forklarer Leon Birdi.

DMI-prognose: Sådan bliver sommervejret
DMI-prognose: Sådan bliver sommervejret

Leon Birdis bedste tip til den billigste flybillet

- Book flybilletten i god tid. Men ikke for god tid. I gennemsnit er billetten billigst 53 dage før afrejse, viser en undersøgelse fra Momondo. Så hvis man skal rejse i juli, er det ved at være nu, man skal booke.

- Du skal gøre dit detektivarbejde grundigt. Det er ikke nok at gå på Momondo og tro, at de viser alle de billigste fly. For at sikre dig, at du har alle tilgængelige fly med i din søgning, kan du gå ind på den lufthavn, du skal rejse til, og se hvilke flyselskaber der letter og lander der. Efterfølgende kan du så tjekke deres priser på selskabernes hjemmesider.

- Overvej en mellemlanding. Du kan overveje et ekstra stop på din rejse - det gør ofte din rejse billigere. Men der er også ulemper ved et ekstra stop. Det tager længere tid og kan være besværligt - derudover kan du risikere at miste den anden flybillet, hvis det første fly er forsinket.

Leon Birdis bedste tip til hotelbooking

- Glem stjernerne! Det farligste er at kigge blot på hotellets stjerner. Det er oftest stjerner, som hotellet har tildelt sig selv ud fra fysiske rammer som minibar, døgnåben reception eller restaurant på hotellet. Stjernerne siger intet om serviceniveauet eller beliggenheden.

- Brug Tripadvisor.com eller booking.com til at danne dig et indtryk. Her skriver brugerne selv, hvad de synes om stedet.

- Hotelpriser er som villaer - de er styret af beliggenhed. Lige i centrum eller ud til vandet er meget dyrere uanset standarden på hotellet. Overvej at gå lidt på kompromis med beliggenheden og få mere for pengene.

Så let får du råd til mere af det sjove i 2015
Så let får du råd til mere af det sjove i 2015


Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

FCK flirter med skrækscenarie: 'Det...
bt.dk
Kongehuset deler brev fra dronning...
bt.dk
Politiet efterlyser onanerende mand...
bt.dk
5-årig dreng faldt ud af vindue
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx