Af - 24/09-13 12:16; Opdateret: 24/09-13 12:48

Julemandens 'fabrik' til salg – ligger i HolbækJulemandens 'fabrik' til salg – ligger i Holbæk

Er du fan af julen, så er du med garanti også fan af Marna Hansens hus i Holbæk.

Bildstrecke im Grossformat »

Inden vi starter, så lad os lige slå det fast: Julemandens fabrik, hvor der blandt andet laves julepynt og andet højtids-tingel-tangel, ligger ikke på Grønland. Den ligger i Holbæk!

Og damen, der forpagter den, hedder Marna Hansen.

Men nu skal der findes en arvtager til den 84-årige dame, som flytter efter at have boet i huset i 10-20 år.

LÆS OGSÅ: Nyt hjem? Flyt ind i et vaskeægte hobbit-hus

Villaen, som kan ses i billedserien herover, er 110 kvadratmeter stor og ligger i Regstrup. En, ifølge boligannoncen, 'hyggelig' by.

Dog sælges Marna Hansens villa ikke med inventar, så er man ude efter samme, særprægede indretningsstil, står man selv for kravlenisser, broderede julemotiver, lofthængende kaffekander med mere.

Mægler tænkte: What the..
Det er Danbolig i Holbæk, der sælger villaen, og ifølge Christian Torp Carlsen, som er mægler på sagen, var det en helt særlig oplevelse at træde ind i huset (læs: Julemandens fabrik).

- Det er ret sjovt, for på ydersiden ligner det en almindelig bolig, men når man så kommer ind, er der jo et helt andet blikfang, siger han til mx.dk.

LÆS OGSÅ: Julemanden spottet i København

- Jeg havde fået at vide, at ejeren (læs: julemandens hjælper), samlede på en masse ting, men da jeg så det, tænkte jeg: What the... Altså, på den gode måde. Det var bare svært ikke at tage øjnene fra de mange ting, men det går jo ikke, når man skal fokusere på salget, siger Christian Torp Carlsen.

Til de ekstra interesserede kan det nævnes, at Regstrup byder på en station med direkte forbindelse til København, og at boligen er en 'god begynderbolig for dig, der har hænderne rigtigt skruet på'.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Meghan Markles familie i problemer...
bt.dk
Vigtig bro lukker i knap et halvt år:...
bt.dk
Her er vinderen af 'Divaer i Junglen'
bt.dk
Simon Kjær i usædvanlig bøn: Vil have...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx