Af Jeppe Pedersen - 16/01-18 20:32

Laveste priser nogensinde: Nu kan du flyve til New York for rekordbeløbLaveste priser nogensinde: Nu kan du flyve til New York for rekordbeløb

Det har aldrig været billigere at flyve til USA. Ny priskrig gør, at man kan købe billetter til under 700 kr.

storybild

Priskrigen begyndte allerede i efteråret, efter det nye islandske lavprisselskab Wow air kom på banen.

De tilbyder nu, at man kan rejse fra København til enten Boston, Pittsburgh, Chicago, Washington D.C., New York eller San Francisco i USA og Montreal eller Toronto i Canada for 699 kr. pr. vej.

»Wow air har flere gange i 2017 annonceret markante prishug på vores oversøiske flyvninger – og vi fortsætter 2018 i den gode gænge, så endnu flere danskere får mulighed for at få feriedrømmene opfyldt med billige flybilletter. Vi vil være det smilende, omkostningsbevidste alternativ, når danskerne skal over Atlanten,« siger Skuli Mogensen, stifter og ejer af Wow air en pressemeddelelse.

Prisen kan gøres så billigt, da Wow air bruger mindre brændstofsøkonomiske fly.

Hvad er hagen?

BT har kigget på, hvad en Wow air-billet indebærer. Her har vi kigget på flyruten fra København til New York, som, vi antager, er den mest populære.

  • Man skal blandt andet stoppe i Reykjavik på Island, der dog er på vejen til Canada og USA. Dette tager typsik halvanden time.
  • Tilbuddet gælder som skrevet kun den ene vej. Og tilbuddet på 699 kr. kan umiddelbart kun findes på vej til USA. Indtil maj eksisterer der ingen flyvninger til 699 kr. fra New York til København. Den laveste pris er her 1.049 kr.
  • I billetten er der inkluderet 'én personlig ting' i bagage. Dvs. en task på maksimalt (42 x 32 x 25 cm). En typisk lille kabinekuffert er 55 x 38 x 20 cm. Dermed må du kun bringe en lille taske med på din tur.
  • Håndbagage koster 267 kr. og indtjekket bagage koster 400 kr.
Ifølge Finans.dk er flypriserne til USA faldet med over 40 procent de seneste fem år. Årsagen ligger i, at lavprisselskaber som Norwegian og nu Wow air har lavet afgange 'Over there'.

»De traditionelle flyselskaber er begyndt a tilpasse deres priser, så de bedre kan konkurrere med Norwegian og andre lavprisselskaber til USA,« siger Ole Stouby, direktør i Travelmarket.dk, til Finans.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk succesdesigner stod bag noget...
bt.dk
Tre mænd uden for livsfare efter...
bt.dk
Skoleskyderi i USA: Nu ved politiet,...
bt.dk
Nu sælger hun sit gods: Dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx