Af Ritzau - 07/09-16 14:56; Opdateret: 07/09-16 18:13

To anholdt for stenkast mod ambulanceTo anholdt for stenkast mod ambulance

To 17-årige drenge forklarer, at det var æbler og ikke sten, de kastede mod en ambulance under udrykning.

Nordjyllands Politi har anholdt to 17-årige drenge for at have kastet en genstand mod en ambulance, der kom kørende med udrykning på Humlebakken i Aalborg mandag aften.

I ambulancen befandt sig en patient med hjertestop, da der fra gangbroen over Humlebakken blev kastet en eller flere genstande mod den ved 20.30-tiden. Også en personbil blev ramt, men ingen kom til skade.

Ambulancen stoppede ikke op, men fortsatte til sygehuset med patienten. Senere kunne man se, at den havde fået en bule i taget, har Nordjyllands Politi tidligere oplyst.

Politiet mente, at det var sten, der var kastet efter ambulancen og den anden bil, men de to drenge, der nu er anholdt, har forklaret, at det var æbler, de kastede.

- Det har vi ikke mulighed for at fastslå med sikkerhed. Vi kan blot konstatere, at der er kastet en genstand mod ambulance, siger vicepolitiinspektør Frank Olsen fra Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Drengene vil blive løsladt senere onsdag, men de er fortsat sigtet for overtrædelse af straffelovens paragraf om at bringe andres liv og førlighed i fare.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx