Af - 08/09-14 18:26

Anettes tatovering gik galt: Har fået skåret huden afAnettes tatovering gik galt: Har fået skåret huden af

39-årige Anette deltager i DR3-programmet "Min krop til skræk og advarsel", hvor hun fortæller om en tatovering, som gav hende en allergisk reaktion.

- Jeg er rigtig ærgerlig og ked af det, for det var ikke meningen med at blive tatoveret, siger 39-årige Anette fra Taastrup.

Hun fik i foråret 2013 lavet en tatovering med røde roser, der snoede sig fra hendes ankel og op over vristen, men i løbet af sommeren hævede foden, det kløede og hun havde smerter.

- Sidst på sommeren vidste jeg, at noget var galt, fortæller Anette, som mandag aften medvirker i DR3-programmet "Min krop til skræk og advarsel".

TV: Sandie vejede 162 kg: Blev indlagt med brystsmerter som 32-årig
TV: Sandie vejede 162 kg: Blev indlagt med brystsmerter som 32-årig

Hendes læge troede i første omgang, at der var tale om en løbeskade, men smerterne forsvandt aldrig, og først da Anette helt tilfældigt så en tv-udsendelse med en speciallæge fra Bispebjerg Hospital, som fjernede tatoveringer, skete der noget.

- Jeg fik en henvisning til lægen, og han sagde, jeg var kommet det rigtige sted. Efterfølgende fik jeg skåret noget af tatoveringen væk. Man skærer simpelthen stykker af huden af, indtil man er kommet langt nok ned i det, som man mener har fået en allergisk reaktion, siger Anette.

Det var rosernes røde farve, som Anette ikke kunne tåle, og d. 4. juni i år fik hun skåret hudlagene væk.
Vristen er nu dækket af plaster, og foden skal forblive i forbinding indtil senere på måneden, hvor Anette igen skal til kontrol.

Tv: Sandra har haft anoreksi i 17 år: Jeg bliver bange når jeg ikke kan se mine knogler
Tv: Sandra har haft anoreksi i 17 år: Jeg bliver bange når jeg ikke kan se mine knogler

- Det er en lang proces, og det er svært at se resultaterne, fordi der stadig er sår, siger hun.

Hun bebrejder ikke tatovøren, fordi hun i forvejen havde en tatovering med rød farve i, da hun fik lavet den nye tatovering på foden. Hun håber istedet hendes medvirken i DR3-programmet kan få andre til at tænke sig om.

TV: Christinas krop ødelagt af brystoperation: Implantat faldt ud
TV: Christinas krop ødelagt af brystoperation: Implantat faldt ud

- Jeg har selv en søn på 14 år, som gerne vil tatoveres, og jeg er bare glad for, at det skete for mig og ikke for ham. Og generelt har jeg bare lyst til at sige, at folk skal tænke sig rigtig godt om, siger hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ost trækkes tilbage flere steder i...
bt.dk
Traditionsklub tilbage i Superligaen...
bt.dk
Skatteekspert: Fordel ved udbredt...
bt.dk
Borgmester i sorg over Kjeld...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx