Af Ritzau - 14/07-16 16:03; Opdateret: 14/07-16 16:30

Emilie-sagen: Politiet har fundet de efterlyste mændEmilie-sagen: Politiet har fundet de efterlyste mænd

Desværre har det ikke bragt politiet tættere på 17-årige Emilie.

Bildstrecke im Grossformat »

Selv om to efterlyste vidner har henvendt sig til politiet, er man ikke kommet meget nærmere en opklaring af, hvad der er blevet af den 17-årige Emilie Meng.

Teenageren er sidst med sikkerhed set søndag morgen, da hun efter en bytur i Slagelse ved 04-tiden tog afsked med et par veninder på Korsør Station.

En omfattende eftersøgning af pigen gav ikke noget resultat, så derfor arbejder politiet nu på at klarlægge hendes færden, efter at hun sagde farvel til veninderne.

I den forbindelse har politiet været i kontakt med et vidne, der ved 05-tiden så en kvinde, der kan have været Emilie.

Fie Laursen går ind i sagen om den savnede Emilie - Jeg vil hjælpe
Fie Laursen går ind i sagen om den savnede Emilie - Jeg vil hjælpe

Den unge kvinde, hvis signalement godt kunne passe på Emilie, blev set gående i området syd for Kongebroens udmunding i Tårnborgvej til syd for Halskovbroen - et område som pigen naturligt ville komme igennem på vej hjem fra stationen.

Politiet bad derfor alle, der havde været i området tidligt søndag morgen om at henvende sig. Især ville man gerne i kontakt med en mand i orange arbejdstøj, og en ung mand med studenterhue.

- De har begge henvendt sig, men har ikke kunnet hjælpe os i efterforskningen, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Emilie er væk på femte døgn: Politiet undersøger nye spor
Emilie er væk på femte døgn: Politiet undersøger nye spor

Politiet har stadig nogle spor, der skal efterforskes nærmere, men beder samtidig offentligheden om hjælp til at finde den 17-årige.

- Vi vil meget gerne høre fra folk, som ligger inde med en viden om, hvor hun har været siden søndag morgen, siger Søren Ravn-Nielsen.

Emilie er 168 centimeter høj og beskrives som almindelig af bygning med langt brunt hår.

Emilies fætter til medie: - Jeg tror, nogen har gjort hende fortræd
Emilies fætter til medie: - Jeg tror, nogen har gjort hende fortræd

Da hun forsvandt, var hun iført en sort langærmet trøje med V hals, lyseblå tætsiddende jeans og mørkeblå sportssko med hvid stribe. Desuden havde hun en en mørkegrå taske.

Onsdag startede familien på Facebook en pengeindsamling, så man kan udlove en dusør for oplysninger, der fører til, at Emilie bliver fundet.

LÆS OGSÅ: Politiet kommer med nyt spor i Emilie-sagen: - Vi leder efter ung mand

LÆS OGSÅ: Emilie er muligvis set i Korsør søndag morgen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx