Af - 17/03-17 17:31

TV: Ungt par fik tæsk på åben gade i Silkeborg for at bestille 'forkert' madTV: Ungt par fik tæsk på åben gade i Silkeborg for at bestille 'forkert' mad

'Hun skal fandme ikke æde svinekød på sin pizza!'

Her ses overvågningsvideoen fra aftenen. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Ved du noget om sagen? Så hører vi gerne fra dig. Du kan kontakte os på 1929@bt.dk eller via vores Facebook.

Natten til søndag blev et ungt par overfaldet af op til fem personer af anden etnisk herkomst i Silkeborg.

I den forbindelse efterlyser Midt- og Vestjyllands Politi hovedgerningsmanden, der beskrives som ca. 175 cm høj, almindelig af bygning, anden etnisk herkomst end dansk og iført mørkt tøj. Derudover efterlyser man tre-fire andre personer, som deltog i overfaldet.

Overfaldet fandt sted 12. marts 06.07 i Nygade i Silkeborg ved Pizzaria Eiffel. Her sad den 24-årige kvinde og dennes jævnaldrende, mandlige bekendte på en trappe, mens de spiste pizza.

Gerningsmanden tog et af kvindens stykker pizza og smed det på jorden. Det udviklede sig til et slagsmål, og kort tid efter kom gerningsmandens gruppe af venner og tildelte kvindens mandlige bekendte flere slag og spark.

Drenge i Ry-sag forbliver varetægtsfængslet endnu en måned
Drenge i Ry-sag forbliver varetægtsfængslet endnu en måned

Midtjyllands Avis skriver, at det unge par blev spurgt, om der var svinekød på deres pizza, hvilket de svarede ja til. Og det var tilsyneladende det, som udløste slagsmålet.

»Pludselig kommer en ung af anden etnisk oprindelse farende og slår den unge pige umotiveret i hovedet, så hun efterfølgende har mistet hørelsen på det ene øre. Lige pt. ved vi ikke, om det er en varig høreskade! Han tager kvælertag på hende og råber, at hun fandme ikke skal æde svinekød på sin pizza!«, skriver moderen til den unge mand i et opslag på Facebook, som avisen har set.

Ukendt gerningsmand stikker ung mand i benet ved Christiania
Ukendt gerningsmand stikker ung mand i benet ved Christiania

Overfor MX bekræfter politikommissær Bent Riber Nielsen, at det er blevet forklaret, at gerningsmanden spurgte ind til indholdet på pizzaen, men politikommissæren har ikke yderligere kommentarer til netop det.

Han håber, at overvågningsklippet i toppen af artiklen kan være med til at finde frem til de foreløbigt uidentificerede gerningsmænd.

Ved du noget om sagen? Så hører vi gerne fra dig. Du kan kontakte os på 1929@bt.dk eller via vores Facebook.


LÆS OGSÅ: 20-årig får tre års fængsel for voldtægtsforsøg

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

50-årig verdensstjerne skal være far
bt.dk
Et af landets dyreste huse: Jensens...
bt.dk
Kendt amerikansk skuespillerinde...
bt.dk
Dansk landsholdsspiller i mærkværdigt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx