Af - 15/05-17 16:56

Dansk talentshow-deltager i retten: Titalt for dildosex med skolepigerDansk talentshow-deltager i retten: Titalt for dildosex med skolepiger

En dansk kvinde, der tidligere har deltaget i et talentshow på DR, er under anklage for at have misbrugt en række mindreårige piger seksuelt.

storybild

Den tiltalte kvinde vil få sin sag behandlet som en domsmandssag i Københavns Byret. (Billede: Scanpix/Ólafur Steinar Gestsson)

En kvinde, der for nogle år siden deltog i et talentshow på DR, kan se frem til i nær fremtid i stedet at skulle optræde i Københavns Byret som tiltalt for alvorlige sex-anklager mod en stribe skolepiger

Den tiltalte kvinde, der er i 30'erne, er anklaget for at have sex-misbrugt fire mindreårige piger, som hun ifølge anklageskriftet var betroet i forskellige henseende.

Fodboldstjerne chokerer: Jeg ville ønske, jeg havde voldtaget hende!
Fodboldstjerne chokerer: Jeg ville ønske, jeg havde voldtaget hende!

Kvinden har været varetægtsfængslet siden februar og nægter sig skyldig. Siden grundlovsforhøret har der været nedlagt navneforbud i sagen, som indtil nu har været behandlet bag lukkede døre.

På grund af identifikationsforbuddet, der som følge af sagens natur også automatisk omfatter de forurettede piger, er metroxpress afskåret fra en konkret beskrivelse af de impliceredes indbyrdes relation og de nærmere omstændigheder omkring sexmisbruget, ligesom kvindens identitet ifølge rettens kendelse skal forblive hemmelig indtil videre.

Ifølge anklageskriftet er kvinden især tiltalt for talrige samlejer under anvendelse af dildo med et par af pigerne, som ifølge anklagerne også alle fire blev udsat for manipulation af kønsorganer og oralsex i længere perioder. Over for to af pigerne er kvinden også tiltalt for vold ved at have slået dem i ansigtet med flad hånd.

Far dømt for drab på sin lille datter: Misbrugte hende så voldsomt, at det kostede hende livet
Far dømt for drab på sin lille datter: Misbrugte hende så voldsomt, at det kostede hende livet

Samtidig er den anklagede kvinde tiltalt for i forbindelse med sexovergrebene på forskellige måder at have misbrugt sin position i forhold til pigerne, som i en vis forstand var afhængige af hende.

Den nærmere karakter af denne afhængighed kan på grund af det nedlagte navneforbud foreløbig ikke omtales.

Misbruget af de fire mindreårige piger har ifølge anklageskriftet fundet sted på forskellige adresser i forskellige perioder i tidsrummet 2011-2017. Pigerne var på gerningstidspunkterne i alderen 13-16 år.

Kvinden er i forhold til en af pigerne også tiltalt for flere gange at have optaget på video, at hun havde samleje ved hjælp af en påspændingsdildo med den forurettede.

Voldtog sin 16-årige lesbiske datter for at vise, at ‘sex med mænd er bedst’
Voldtog sin 16-årige lesbiske datter for at vise, at ‘sex med mænd er bedst’

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tragedie: 14-årig dreng død efter...
bt.dk
Prins Harry har valgt sin forlover...
bt.dk
Brøndby-spillerne fik fri: Zorniger...
bt.dk
Superliga-klub anklaget for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx