02/09-13 11:36

22-årig tilstår: Filmede 68 nøgne piger på gymnasium22-årig tilstår: Filmede 68 nøgne piger på gymnasium

En 22-årig mand har i retten erkendt, at han filmede 68 nøgne gymnasiepiger i bad.

storybild

(Billede: CC)

En 22-årig mand fra Aalborg tilstod i dag i Retten i Aalborg, at han havde videofilmet 68 piger, mens de badede og klædte om på Hasseris Gymnasium i Aalborg. Det skriver nordjyske.dk. Mindst 44 gange optog den nu 22-årige mand hemmelige videofilm af 68 piger i perioden 11. marts 2009 til 22. november 2010. Desuden filmede han i juni 2012 lillesøsterens veninde uden hendes viden, da hun var i bad hjemme hos lillesøsteren. Udover at krænke pigernes blufærdighed har den 22-årige hacket sig ind på e-mail konti og opsnappet samt viderebragt fortrolige oplysninger.

Den 22-årige erklærede sig villig til at betale en erstatning på i alt 128.000 kroner til de krænkede piger, oplyser nordjyske.dk. Men sagens afgøres først mandag i næste uge, hvor der afsiges dom. - Det var dumt af mig. Undskyld. Jeg er ked af det, sagde den 22-årige mand, synligt nervøs og utilpas ved, at også ni af de filmede piger samt flere af deres pårørende var mødt op til tilståelsessagen.

Han gik selv på gymnasiet og var 17 år, da han begyndte at foretage de hemmelige optagelser i marts 2009 med et kamera, som han skjulte på bagsiden af en radiator i bruserummet og på en lampe i loftet i selve omklædningsrummet. - Jeg var nysgerrig efter at se, hvordan de så ud uden tøj på. Det var dumt og umodent af mig, sagde den 22-årige. Den fem til 10 minutter lange videosekvenser blev opdaget, da politiet konfiskerede mandens computer i forbindelse med en anden efterforskning, skriver nordjyske.dk.

I maj 2012 havde den 22-årige nemlig hacket sig ind på en piges e-mailkonto og fået adgang til hendes lægejournal og givet fortrolige oplysninger videre til en fælles veninde. Desuden hackede han sig ind på en ung mands e-mailkonto. - Jeg fik overdraget deres password, og så ville jeg se, hvor langt jeg kunne komme. Der gik sport i det. Det var dumt af mig, forklarede den 22-årige i retten. Pigen opdagede, at hendes konto var blevet hacket og anmeldte det til politiet, som så fandt frem til den 22-åriges computer, hvor han også havde opdelt videofilmene i kategorier. Derfor har politiet konfiskeret to harddiske med filmene. Anklager Dorte Kvist Knudsen mener straffen bør være seks måneders fængsel, mens forsvarer Jens Christian Christensen talte for tre måneders betinget fængsel, skriver nordjyske.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Per undrer sig: Mor har været død i 9...
bt.dk
Skærpet mistanke: Udbredt kemikalie...
bt.dk
Beredskabsstyrelsen advarer grill- og...
bt.dk
Verdenskendt popstjerne deler frækt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx