Af - 11/05-15 14:52; Opdateret: 11/05-15 15:04

Spiddende sjovt: Merete krydser dyrekort med politikSpiddende sjovt: Merete krydser dyrekort med politik

Bare rolig, du kan sagtens få dem alle sammen!

Bildstrecke im Grossformat »

Det bedste ved politikerkortene er, at du kan få dem alle sammen - lige her.

Merete Due Paarup er både reklamekvinde og politiker, og det er der kommet et ganske fornøjelig billedserie ud af.

Se de dugfriske politikerfisk i toppen af artiklen.

Ideen til kortene er blevet undfanget natten til mandag, hvor den 45-årige Merete, der er lokalpolitiker for Venstre i Kolding, lå i sengen, mens tandhjulene i hovedet drønede derudaf.

Føtexs dyrekort-gate og politikerne, der laver de indledende øvelser til det forestående valg til Folketinget blev blandet sammen.

- Jeg tænkte, at det var noget underligt noget, der fyldte på Facebook lige nu. Det var halvt dyrekort og halvt nogle politikere, der havde sagt et eller andet opsigtsvækkende. Og så blev de to ligesom sat i forbindelse, siger Merete Due Paarup til metroxpress.

Dyrekort: 76.400 kroner for fyldt samlehæfte
Dyrekort: 76.400 kroner for fyldt samlehæfte

Politikeren, der også har erfaring som kreativ AD'er i reklamebranchen, droppede søvnen for en stund og satte sig til skærmen. En time efter var hun færdig med i alt ni fisk. Mandag morgen delte hun dem med sine venner på Facebook.

- Det virkede for uoverskueligt at lave alle 179, der sidder i Folketinget, derfor blev det til en fisk for hvert parti, siger Venstre-kvinden fra Kolding.

Alle partierne får kærligheden at føle, og måske især Meretes eget parti, Venstre. Se foreksempel, hvilken art Venstre-fisken hører til...

- Man bliver nødt til at have den ironiske distance med sig i politik. Hvis man ikke kan grine lidt af sig selv, så bliver det for hårdt, siger Merete Due Paarup til metroxpress.

TV: Hold så KÆFT med de dyrekort!
TV: Hold så KÆFT med de dyrekort!

Sammen med kortene har den kreative lokalpoltiker skrevet en spiddende tekst, der lægger op til den forestående valgkamp. Facebook-opslaget er på seks timer blevet delt 100 gange af Meretes lidt over 1.300 venner.

SAMLEKORT: Nye fiskekort på vej. Den massive efterspørgsel, endeløse plagen og mangel på tudekiks har virket. Nu kommer der flere fiskekort på gaden. Det bliver nogle nye og omvendte fiskekort - dem du ikke kan undgå at få stukket i snotten uanset, hvor du kommer, står og går i den kommende tid.

Du kan allerede nu møde folk, der fisker efter stemmer rundt på gader og stræder. Du kommer også til at møde dem i særlige fiskeprogrammer på alle TV-kanaler, live og de svømmer allerede godt rundt i fiskebiler og pakket i aviser.

Du skal nok nå at få et fiskekort - og ja, der er nogle der er mere sjældne end andre!

LÆS OGSÅ: Her er sandheden bag pinlig Microsoft-reklame

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sexskandale får topatleter på banen:...
bt.dk
Droppede ud af skolen som 14-årig: Nu...
bt.dk
Politiet: Mand fundet død i havn er...
bt.dk
Kendt modefirma beskylder dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx