26/09-13 13:21

Brian Sandberg skal i fængsel igenBrian Sandberg skal i fængsel igen

Byret afviser at lade Brian Sandberg slippe for at afsone kokaindom, skønt han sad for længe i en anden sag.

storybild

(Billede: Polfoto)

Bandidos-rockeren Brian Sandberg slipper ikke for at afsone en dom på to måneders fængsel i en sag om kokain.

Det var ellers Sandbergs håb, fordi han i en anden sag havde siddet varetægtsfængslet i to måneder længere, end han endte med at blive dømt.

Sandberg havde derfor bedt byretten om at lade de to overskydende måneder bag tremmer gå lige op med kokaindommen, men det har Københavns Byret nu afvist, oplyser Sandbergs advokat, Michael Juul, til Ritzau.

Dommen på to måneders fængsel stammer fra en kokainsag tilbage i 2010. Her blev Sandberg dømt for til en fest at have været i besiddelse af nogle gram af det ulovlige stof.

De to måneder, som Sandberg sad for længe i varetægt, stammer fra sagen, som kaldes Den Store Rockersag.

Her sad Sandberg varetægtsfængslet i to år og seks måneder. Han endte med at blive idømt fængsel i to år og fire måneder for sin rolle i et kølleoverfald ved Brorsons Kirke.

I samme sag blev Sandberg i byretten dømt for at have en rolle i forbindelse med flere drabsforsøg, men det blev han frifundet for af Østre Landsret.

Efter landsretsdommen i rockersagen, som faldt i november 2012, forlod Brian Sandberg rockergruppen Hells Angels, som han var medlem af på det tidspunkt. Efterfølgende sluttede han sig til rivalerne fra Bandidos.

Sandbergs advokat, Michael Juul Eriksen, har kæret kendelsen fra Københavns Byret om, at Sandberg skal afsone de to måneders fængsel fra kokainsagen, til Østre Landsret.

Inden da skal Københavns Byret dog tage stilling til et erstatningskrav om uberettiget fængsling i de to overskydende måneder fra rockersagen.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lægevagten i kæmpe brøler - havde...
bt.dk
Lamslået over Skats direktør-finte:...
bt.dk
Se billedet: TV-ekspert raser over...
bt.dk
Politiet beder om hjælp: Har du set...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx