Af Fie West Madsen - 27/08-17 22:34

Dansker efterlyses: Du har vundet 10 millioner!Dansker efterlyses: Du har vundet 10 millioner!

Lottokuponen er blevet købt et usædvanligt sted.

storybild

En heldig spiller vandt lørdag 10 millioner kroner i Lotto. (Billede: Kristian Brasen)

En endnu ukendt person blev lørdag mangemillionær efter en tur i en boghandel.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Den heldige vinder havde nemlig ikke købt sin vinderkupon i hverken en kiosk eller i et supermarked, som ellers er oplagte steder at købe sin Lotto-kupon. Vinderen havde derimod været i Ehlerts Boghandel i Østergade 10 i Bogense på Fyn - og trangen til en tur i boghandlen skulle altså vise sig at gøre den heldige køber til mangemillionær.

Kuponen havde de syv rigtige vindertal og udløste dermed førstepræmien på intet mindre end 10 millioner kroner.

Den heldige vinder har endnu ikke meldt sig til Danske Spil, men når vedkommende giver sig til kende, vil han eller hun blive tilbudt såkaldt 'millionærrådgivning', som Danske Spil tilbyder alle, der vinder mere end halvanden million kroner.

Udover vinderen af de 10 millioner kroner vandt yderligere to spillere en klækkelig gevinst lørdag gennem det, Danske Spil har døbt 'Millionærgarantien', og som betyder, at der hver uge bliver udtrukket tilfældige vinder af en million kroner. Det eneste, det kræver for at vinde, er, at man har købt en kupon.

Den ene vinder af millionen er fra Aarhus Kommune, og her kontakter Danske Spil selv vinderen, da vedkommende har købt sin kupon gennem et abonnement. Hvem der er vinderen af den anden million er dog stadig uvist, men der er tale om en person, der har købt sin kupon i Kiosk Bien i shoppingcenteret WAVES i Greve.

Har du købt en kupon dette sted er det derfor en god idé at få den tjekket, da du sagtens kan være blevet millionær - selvom din kupon ikke viser det ved første øjekast.

Selvom de danske milliongevinster kommer til at forsøde tilværelsen lidt mere end almindeligt hos to endnu ukendte danskere, så er det dog intet imod den gevinst en 53-årig amerikansk kvinde vandt i sidste uge. Her vandt hun nemlig intet mindre end 4,8 millarder danske kroner i det store, amerikanske lotteri Powerball. Da kvinden har valgt at få beløbet udbetalt på én gang, må hun dog 'nøjes' med et noget mindre beløb på 2,8 milliarder kroner, da reglerne foreskriver, at man skal have pengene udbetalt over 29 år, hvis man vil modtage hele gevinsten.

 

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx