21/10-17 05:56; Opdateret: 21/10-17 07:44

To indlagt efter knivstikkeri foran diskotek i nat - politiet jagter 19-årig To indlagt efter knivstikkeri foran diskotek i nat - politiet jagter 19-årig

Nykøbing Falster. En 16-årig dreng og en 20-årig mand er indlagt på hospitalet med knivstik efter et slagsmål i Nykøbing Falster natten til lørdag.

storybild

Arkivifoto: (Billede: Kim Haugaard)

Den 16-årige er ramt af knivstik i brystet, mens den 20-årige er ramt i højre side af maven. Begge er tidligt lørdag morgen under behandling og uden for livsfare.

Det fortæller vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Ehm Christensen.

- Vi får en anmeldelse klokken 03.12. Den går på, at der har været et slagsmål foran diskotek Billy Booze i Nykøbing Falster, og at en person skulle være stukket med kniv.

- Da vi kommer derud, er der endnu en tilskadekommen, der henvender sig til betjentene. Han er også blevet stukket med kniv, siger Ehm Christensen.

Ifølge vagtchefen har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en idé om, hvem gerningsmanden er. Der er angiveligt tale om en 19-årig mand.

- Vi mener, at han er stukket af fra stedet i en taxa. Vi har et godt bud på, hvem han er, så vi er i øjeblikket ude at lede efter ham, siger vagtchefen tidligt lørdag morgen.

- Som det ser ud lige nu, vil han blive sigtet for forsøg på manddrab, tilføjer han.

Politiet er ikke klar over, om de to ofre og gerningsmanden kender hinanden, men beskriver hændelsen som "noget klammeri mellem to grupperinger, som udvikler sig".

Det er også uvist, hvorvidt episoden er banderelateret.

- Men umiddelbart vil jeg sige nej, siger vagtchefen.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Legendarisk dansk band: Ulovlig trick...
bt.dk
Kammeradvokaten afslører om Stein...
bt.dk
Sikker sejr til Randers: Brandvarm...
bt.dk
Voldsomt overfald: 23-årig kvinde...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx