Af - 21/12-15 17:13

Mascha Vangs datter kørt ned: - Det værste jeg har oplevetMascha Vangs datter kørt ned: - Det værste jeg har oplevet

Mascha Vangs datter blev forleden kørt ned af en bil. Hun betegner episoden som "den værste dag i mit liv".

Bildstrecke im Grossformat »

- Det her er det værste, jeg har oplevet, skriver Mascha Vang på sin blog.

Episoden, hun hentyder til, er da også enhver forælders mareridt og hun fortæller, at hun har måttet sunde sig et par dage over den, før hun har kunnet dele den med omverdenen.

Hun fortæller, hvordan hun kom gående med sin tre-årige datter Hollie Nolia, som hun har sammen med racerkøreren Nicolas Kiesa, i klapvogn, på vej i storcenteret Field's, da Mascha pludselig overser en bil på en flersporet vej.

- Jeg er heldig, at der er tre biler i de første tre baner, der holder tilbage, så vi kan suse over. Men der er et fjerde spor også. Da jeg har fart på, og halstørklæde omkring ansigtet, overser jeg den fjerde bil, i det fjerde spor. Det er så forfærdeligt det her, siger hun og fortæller, hvordan hun kommer til at løbe ud på vejen, hvor der kommer en bil, som hun i første omgang havde overset.

Mascha Vang skriver stærkt indlæg om Paris: - Jeg er bange
Mascha Vang skriver stærkt indlæg om Paris: - Jeg er bange

- Bilen rammer klapvognen med Hollie Nolia i, som bliver slynget henover vejbanen, hvor den triller rundt med hende i. Jeg når at opfange bilen og prøver at holde fast, men den bliver revet ud af mine hænder, og jeg ser den blive kastet ud på vejbanen og triller rundt.

Mascha fortæller dog, at datteren er sluppet uden en skramme - ud over forskrækkelsen. Fordi hun sad i en pose i klapvognen, var hun ikke røget ud, og fordi hætten på klapvognen var nede havde den beskyttet hendes hoved.

- Det var det eneste der var mellem hendes ansigt og asfalten, da jeg samlede hende op, skriver den forskrækkede, men også lettede mor.

- Jeg har aldrig oplevet noget så modbydeligt som at se den klapvogn blive taget af en bil, og jeg ser det for mig igen og igen, fra mine øjne, oppefra, og hvad der kunne være sket, hvis vi var kommet to sek før, og den var kommet under bilen.

Mascha Vang og Andreas Bo er gået fra hinanden
Mascha Vang og Andreas Bo er gået fra hinanden

Mascha Vang tordner på bloggen: I er tarvelige
Mascha Vang tordner på bloggen: I er tarvelige

Mascha Vang: Sådan blev hun en succes på internettet
Mascha Vang: Sådan blev hun en succes på internettet


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx