Af - 10/04-15 15:44

16-årig kasseekspedient roses til skyerne: Sådan gør han ventetiden hyggelig16-årig kasseekspedient roses til skyerne: Sådan gør han ventetiden hyggelig

SuperBrugsen-medarbejder spreder glæde med sin venlige indstilling.

storybild

Nikolaj Winkelmann, der i dag blev dagens mand i skysovs. (Privatfoto)

Det er ikke lige hver dag, at man forbinder en indkøbstur som noget af det mest positive og helst ser det overstået, så man kommer videre i den stressede dagligdag.

Men det fik 16-årige Nikolaj Winkelmann, der sidder bag kassen i SuperBrugsen ved Brønshøj Torv, godt og grundigt ændret på for en række kunder ved middagstid i dag fredag, som det kan ses i nedenstående tweet:


Kasseekspedienten, der bliver kaldt Mathias i tweetet, er derfor særdeles forbløffet, da metroxpress taler med ham midt i hans vagt.

- Jeg ved ikke, hvad skal sige. Det lyder lidt surrealistisk, og jeg kan ikke rigtig forstå det, lyder det fra Nikolaj Winkelmann, der er lettere chokeret.

Kunder hylder fantastisk kassemedarbejder: Rasmus redder vores humør
Kunder hylder fantastisk kassemedarbejder: Rasmus redder vores humør

Han uddyber, hvorfor han synes, det føltes helt naturligt at tale med kunden.

- Jeg scanner en kundes vare igennem, men så løber jeg tør på bonrullen. Derfor er der en af mine kolleger, der smutter hen efter en ny bonrulle.

- Og jeg synes, at det ville være lidt akavet, hvis vi bare skulle kigge på hinanden og tale sammen, mens vi ventede. Jeg sagde derfor, at vi da skulle lære hinanden at kende, griner den 16-årige dreng, der til dagligt går på Akademiet for Utæmmet Kreativitet

Kassemedarbejderen Rasmus: Jeg er fuldstændig overvældet
Kassemedarbejderen Rasmus: Jeg er fuldstændig overvældet

Kassemedarbejderen, der har arbejdet i SuperBrugsen ved Brønshøj Torv i et par måneder, er dog utrolig glad for den ros, han får på de sociale medier.

- Folk er ofte stressede, når de handler ind, fordi de er på vej til eller hjem fra arbejde. De har derfor ikke altid overskud til at give et smil tilbage. Men jeg forsøger altid at være venlig, og jeg er da glad for, at folk sætter pris på min venlighed, siger en overrasket Nikolaj Winkelmann.

LÆS OGSÅ: Stina hylder Q8-ansat: Han løftede mig op og græd

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx