Remee: Derfor lukker jeg populær natklubRemee: Derfor lukker jeg populær natklub

Remee løfter nu sløret for, hvorfor han har valgt at lukke sin populære natklub 'ZEN'.

Bildstrecke im Grossformat »

Hele Danmarks flødedreng og X-factor-darling Remee fortalte for nylig, at han lukker natklubben ZEN. Og nu fortæller han så i et interview med Se og Hør, hvorfor han traf den beslutning.

Remee lukker eksklusiv natklub: Åbner nyt 'univers'
Remee lukker eksklusiv natklub: Åbner nyt 'univers'

Klubben var ejet af flere forskellige mennesker, og det fungerede ifølge Remee ikke særligt godt.

- Vi var en partnergruppe, der var uhomogen. Vi spiste aldrig en middag sammen eller rejste en tur for at finde inspiration. Det skal være sjovt - og hvis ikke alle tre partnere er enige om det, og det var vi ikke af forskellige årsager, så besluttede jeg, efter at have kørt i tomgang med det i et år, hvor der ikke var en gensidig enighed om at udvikle klubben, at jeg ville gå ud af det og sælge mine aktier, siger Remee til Se og Hør.

Det endte dog i stedet med, at Remee købte alle aktierne. Nu vil han lave et nyt "univers", som han selv siger bliver "det ultimative, jeg kan mønstre".

- Jeg går fuldstændig all in, og det vil I høre mere om. Der opstår et nyt univers. Det er svært at beskrive, men det er beslægtet med natklub, men på et andet plan.

Det er altså ikke lutter dårlige nyheder for danseglade mennesker, der kan se frem til et nyt initiativ fra Remees side.

LÆS OGSÅ: Charmerende 'X Factor'-duo skiftede navn på grund af Citybois

LÆS OGSÅ: Remees datter har en navnesøster i Aarhus: Sådan er det at hedde Kenya

LÆS OGSÅ: Remee afslører sin datters specielle navn

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx