Af - 29/03-17 22:37

Emilie Mengs mor har sat huset til salg: - Kan forestille mig, det er svært at bo derEmilie Mengs mor har sat huset til salg: - Kan forestille mig, det er svært at bo der

- Jeg kan forestille mig, at det er svært at bo i huset, siger familien Mengs præst, efter Emilie Mengs mor har sat huset til salg.

storybild

Emilie Meng fra Korsør mindes ved stationen (ARKIVFOTO) (Billede: Scanpix/Ida Guldbæk Arentsen)

Det hus i Korsør, hvor afdøde Emilie Meng boede i årene op til sin død, er nu blevet sat til salg.

Det fremgår af Boligsiden.dk, at huset har været sat til salg i 54 dage.

Emilie Mengs familie lider: 'Frustrationen er meget, meget stor nu'
Emilie Mengs familie lider: 'Frustrationen er meget, meget stor nu'

Også familiens præst og nære ven Anna Kluge bekræfter over for metroxpress, at det er Meng-familiens hus, der nu har et til salg-skilt i deres have.

- Ja, det er deres hus. Familiens frustration er meget stor, og jeg kan forestille mig, at det er svært at bo i huset, siger hun til metroxpress.

Den 17-årige Emilie Meng forsvandt ved Korsør Station den 10. juli, hvor hun skiltes fra sine veninder klokken fire om morgnen efter en bytur. Mere end fem måneder senere blev Emilies lig fundet i en skovsø ved Borup.

Emilie Mengs præst taler ud: - Det var atypisk - meget atypisk
Emilie Mengs præst taler ud: - Det var atypisk - meget atypisk

Hun var ifølge politiet blevet udsat for en forbrydelse, men der er endnu intet nyt om mistænkte i sagen.

Svært at leve med
Huset er udbudt til 1,695.000 kroner, og det er ifølge ejendomsmægleren en 'Velholdt patriciervilla med røde tegl beliggende i Korsør centrum lige ved handelsgade, skole, børnehave, Korsør havn og tæt ved Storebælt og dejlig sandstrand.'

Præsten Anna Kluge begravede Emilie Meng i februar og konfirmerede ligeledes den unge kvinde. Hun taler løbende med familien og fortæller til metroxpress, at de virkelig lider, fordi der ikke kommer en afslutning på sagen.

Positivt politi i Emilie-sag: 'Efterforskningen skrider fremad'
Positivt politi i Emilie-sag: 'Efterforskningen skrider fremad'

- Det er svært at leve med, og det er synd, at historien ikke er afrundet og afsluttet og har fundet et roligt leje for familien. De har det lige så frygteligt, som de har haft det siden juli, siger hun.

Stadig høj prioritet
Politiet fortæller til metroxpress, at efterforskningen stadig har høj prioritet og er meget omfattende, men at der ikke er noget afgørende nyt at fortælle.

Og nu vil moderen altså af med det hus, hvor hendes livsglade datter har boet og levet sit liv med HF, veninder, kærester og kirkekor.

Emilie Mengs familie laver smuk gestus: Forærer dusøren væk
Emilie Mengs familie laver smuk gestus: Forærer dusøren væk

Og det lader til, at det har været nogle smukke omgivelser, Emilie har befundet sig i.

'Villaen er velindrettet og indeholder: Entre med opgang til 1.sal, soveværelse med skabe, lys stor opholdsstue med karnap og med franske døre til stor dejlig spisestue med udgang til hyggelig sydvendt træterrasse- i både spisestue og stue er der afhøvlede gulve og pudsede lofter med stuk, mindre spisekøkken med lyse elementer og alt i hårde hvidevarer og med adgang til bryggers-/vaskerum med vaskesøjle, badeværelse med brusekabine,' står der i annoncen, som slutter med ordene.

'En sjældent udbudt ejendom med plads til den moderne familie i charmerende omgivelser.'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Højesteret udviser LTF-medlem med...
bt.dk
Se de værste: Sigrid kritiserede...
bt.dk
DMI bekræfter rekord: Aldrig før har...
bt.dk
Stort dansk firma advarer: Svar ikke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx