Af Sebastian Kirk - 01/10-17 18:17

Danske Frank gør det igen: Svindler gjort helt til grin med AdeleDanske Frank gør det igen: Svindler gjort helt til grin med Adele

Danske Frank Flemming Jensen har nærmest gjort det til en hobby at spilde svindlernes tid.

storybild

49-årige Frank Flemming Jensen har nærmest gjort det til en hobby at spilde svindlernes tid.

Danske Frank Flemming Jensen må være svindlernes værste mareridt.

Måske husker du, da han sidste år fik hele Danmark - ja, faktisk hele verden - til at grine, da han satte en Facebook-svindler på plads ved udelukkende at svare med strofer fra Adele-hittet 'Hello'.

LÆS OGSÅ: Franks geniale svar til Facebook-svindler er HELT perfekt

Siden har han nærmest gjort det til en hobby at spilde folks tid, når de på en eller anden måde forsøger at franarre ham penge eller private oplysninger.

På det seneste er det dog via telefonen og ikke Facebook, at svindlerne har kontaktet Frank, der bor i Christianshavn i København. Og da en kvinde for nylig ringede ham op for at stille ham med et noget gebrokkent engelsk, fik også hun Adele at føle.

Igen svarede Frank udelukkende med 'Hello'-teksten, mens den udenlandske kvinde, der havde præsenteret sig med navnet 'Princess', febrilsk forsøgt at få nogle svar ud af ham. Men han holdt stand, indtil hun gav op.

»Jeg har en stor hjælp i, at jeg er vant til at spille som impro-skuespiller, hvor jeg skal kunne holde masken. Men det var svært, må jeg indrømme. Jeg måtte bide mig lidt i armen et par gange. For mit mål var jo at få hende til at lægge på - og det tog over to minutter,« griner Frank Flemming Jensen, da metroxpress fanger ham på telefonen.

Han forklarer, at han på det seneste har fået en del af den slags opkald - og til sidst fik han nok.

»Jeg har i løbet af det seneste års tid fået i hvert fald 10 opkald. Og de seneste måneder har det nærmest været en gang om ugen. Men det her opkald foregik for en måned siden, og siden da har jeg ikke fået et eneste opkald af den art. Så jeg håber da, det er det, der har virket,« fortæller den 49-årige kørelærer og fortsætter:

»For jeg synes virkelig, det er irriterende. De er frække, de er uærlige, og de er nogle tyve. Det kan man selvfølgelig prøve at bekæmpe ved at skrive en masse grimme ting til dem eller sige, de ikke skal ringe mere. Men det hjælper ikke. Jeg tror på, at humor kan afhjælpe mange ting her i verden, og jeg bruger også meget humor i hverdagen.«

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspertens bud: Så meget tjener prins...
bt.dk
BTs sportschef: Superligaen bør lytte...
bt.dk
Supermarkeder hærget af...
bt.dk
Mange læger har misforstået type...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx