Af Mads Degn - 10/05-17 21:05

Jette opdagede seddel i bilruden ved IKEA: Blev lamslået, da hun ringede opJette opdagede seddel i bilruden ved IKEA: Blev lamslået, da hun ringede op

Jette Scheutz Løvenkrands fik sig en slem overraskelse, da hun tidligere i dag kom ud fra IKEA i Taastrup.

storybild

For mens hun havde shoppet rundt inde hos den svenske møbelgigant, var hendes grå Audi A6 blevet påkørt på parkeringspladsen og havde fået store skader på bagpartiet.

Hun åndede dog lettet op, da hun så, at 'gerningsmanden' havde lagt en lille note i forruden med en undskyldning og sit telefonnummer, så de kunne få redt trådene ud.

»Da jeg ser sedlen, bliver jeg glad, for det er jo aldrig med vilje, man gør sådan noget. Og at man så er ærlig og sætter en besked i ruden, det blev jeg rigtig glad for,« siger Jette Scheutz Løvenkrands til MX.

Lettelsen skulle dog vise sig at være meget kortvarig. For da hun ringede telefonnummeret op, var det ikke synderen, hun fik fat på. I den anden ende af røret sad derimod en intetanende virksomhedsejer, som ikke kendte til episoden.

Det var denne håndskrevne besked, som Jette Scheutz Løvenkrands fandt i sin bilrude. Foto: Jette Scheutz Løvenkrands/privat.

»Så blev jeg sur, både på virksomhedsejerens vegne, men sørme også på mine egne. At man hænger en uskyldig person ud, det synes jeg, er det, der er mest træls - at man ikke står ved sine handlinger,« siger hun.

Efterfølgende har Jette Scheutz Løvenkrands valgt at dele sin uheldige oplevelse på Facebook.

'Nu tænker jeg, at det ville være helt fantastisk, hvis denne besked kunne nå frem til dig, så du kan få oprettet den fejl i telefonnummeret, der må have sneget sig ind,' skriver hun blandt andet.

Indtil videre er opslaget blevet delt tæt på 300 gange, men det er endnu ikke lykkedes hende at komme på sporet at den rigtige gerningsmand.

»Jeg lavede opslaget, fordi det kunne være, at der var en, som havde set det. Og det kunne jo også være, at vedkommende var kommet til at skrive forkert, og at det er et hændeligt uheld. Men det er påfaldende, at nummeret tilhører en virksomhed,« siger Jette Sheutz Løvenkrands.


LÆS OGSÅ: Ville give sin kone en romantisk overraskelse: Begik i stedet kæmpe brøler

LÆS OGSÅ: Opdagede at nogen havde ridset hendes bil - nu hylder hun kvinden, der gjorde det

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ziegler om forhandlinger: Jeg er...
bt.dk
Farvel single-liv: Skibabe har scoret...
bt.dk
Superliga-klub anklaget for...
bt.dk
Danskerne advares mod bilforhandleres...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx