Af Amalie Abildgaard - 10/10-17 16:12

Mand fra Silkeborg vandt i Lotto: - Jamen, så må jeg jo hellere komme ned på knæMand fra Silkeborg vandt i Lotto: - Jamen, så må jeg jo hellere komme ned på knæ

En nybagt Lotto-millionær har nu råd til den diamantring, han længe har villet give til sin kæreste.

storybild

Arkivfoto. (Billede: Nils Meilvang)

I weekenden vandt fire heldige danskere en million kroner i Lotto. En af dem var en mand i 40'erne fra Silkeborg, der blandt andet vil bruge gevinsten på en diamantring til kæresten. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

»Jeg har længe drømt om at blive gift, men jeg synes ikke rigtig, at vi har haft pengene til det. Vi har købt et hus, som der har været en del flere reparationer på end forventet, så det har nok forlænget drømmen om et bryllup lidt. Også fordi vi gerne ville have råd til at holde et brag af en fest. Jeg ved godt, det måske er en dårlig undskyldning, men nu kan jeg da heller ikke bruge den mere,« siger Lotto-vinderen til Danske Spil.

I og med at historien nu er offentliggjort, hævder Lotto-vinderen selv, at han må få gjort noget ved dette løfte.

»Jamen, så må jeg jo hellere være klar til at komme ned på knæ,« siger han og tilføjer, at han samme dag vil købe en ring.

Familien har allerede taget lidt forskud på fejringen af gevinsten, siden silkeborgenseren søndag tjekkede sin mail og opdagede, at der var en million på vej til ham fra Danske Spil.

»Jeg havde lige sendt min kæreste på legepladsen med alle vores børn. Men jeg lover dig for, jeg fik ringet hurtigt til dem. Vi åbnede en flaske champagne, sang og dansede rundt i huset med vores fire børn. Det var helt fantastisk,« fortæller han.

Ud over et bryllup, skal pengene bruges på at få parrets hus hurtigere færdigt, end de ellers ville have haft mulighed for. Og så skal parret ud at rejse med børnene.

»Du drømmer simpelthen ikke om, hvor glade vi er over at have vundet. Jeg ved godt, at det jo ikke er en gevinststørrelse som gør, at vi siger vores respektive jobs op osv.  Men nu kan vi forsøde vores tilværelse lidt og få en masse dejlige familieoplevelser, som vi ikke har haft mulighed for i lang tid. Det er virkelig fantastisk. Nu håber jeg bare på, at min kæreste siger JA, når jeg frier. Men mon ikke,« lyder det fra den lykkelige vinder.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Retoriker: 'Den her tale får...
bt.dk
Familie ryddede op på loftet: Fandt...
bt.dk
Prins Vincents reaktion på 'Andens'...
bt.dk
Efter 19 år i uvished: Nu har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx