Af - 15/12-15 21:03

Camilla tester sexlegetøj og klitorissugere: - Det var svært at fortælle farmorCamilla tester sexlegetøj og klitorissugere: - Det var svært at fortælle farmor

Camilla tester og anmelder sexlegetøj for en sexshoppen Sinful. Ikke lige et job, som farmor syntes om til at begynde med.

Bildstrecke im Grossformat »
26-årige Camilla Larsen fra Aarhus studerer psykologi og som fritidsjob anmelder hun sexlegetøj for sexshoppen Sinful. De mange produkter, hun anmelder, får hun med hjem. Her ses et udvalg af legetøjet, som blandt andet er forskellige g-punkts dildoer og klitorisvibratorer. - Og ellers der der g-punkts dildoer. Og klitoris-vibratorer, der både stimulerer inde i skeden og udenpå på klitoris, siger Camilla. Forleden anmeldte hun Womanizeren, som hun på bloggen har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Det batteridrevne apparat stimulerer ved skiftevis at suge og puste på klitoris. Camilla kalder produktet revolutionerende. Hun får lov at beholde al den legetøj, hun anmelder. - Der er RIGTIG meget glidecreme, fortæller den 26-årige om den kiste, som hun gemmer sagerne i. Drømmen for fremtiden er for Camilla at blive sexolog. Hun kan godt lide at videreformidle gode råd og inspirere andre i deres sexliv. - Der er nogen, som bestemmer, hvad jeg skal teste, men jeg har ikke haft brug for at sige nej endnu. Jeg glæder mig typisk til at skulle hjem og prøve noget nyt, fortæller Camilla om anmelderjobbet hos Sinful. Da hun skulle fortælle om sit nye job til sin farmor, var der noget stille i telefonen. Men da hun fik forklaret, at hun var glad for jobbet, blev det også accepteret af hendes farmor. Venner synes, at Camillas job er meget 'Camilla-agtigt'. Hun har altid været kendt i venneflokken for at være utrolig åben omkring sex. Alt i kisten er ikke fra Sinful, hun har igennem en længere periode nemlig selv brugt penge på sexlegetøj. Det var Camillas egen idé, at hun skulle teste Sinfuls mange sexlegetøjsprodukter. - Sexlegetøj har altid været en hobby for mig, og nu kan jeg heldigvis dyrke det endnu mere. Jeg synes, det er fedt at kunne inspirere folk og fortælle om, hvilken produkter der er gode.

Womanizer Pro W500 er en ny klitorisstimulator, som i stedet for at vibrere skiftevis suger og puster på klitoris. Camilla Larsen har prøvet den nye stimulator på egen krop og er henrykt.

- Det er et revolutionerende produkt, fortæller hun til metroxpress og er overrasket over, at hun efter at have været seksuelt aktiv i mere end 10 år, stadig kan blive ved med at opdage nye former for orgasmer og måder at blive stimuleret på.

Camilla Larsen har et 'tilfredstillende' fritidsjob. Hun anmelder sexlegetøj på sex-webshoppen Sinfuls blog. Hun har altid været interesseret i sexlegetøj, og det fik hende til at søge jobbet som pakkepige hos sexshoppen, da hun manglede et studiejob. Pakkepige er hun stadig, men samtidig får hun nu vibratorer og glidecreme med hjem.

- For nogle måneder siden spurgte jeg min chef, om vi havde nogen, som anmeldte vores produkter. Det havde vi ikke, og så foreslog jeg, at jeg kunne gøre det, siger den 26-årige psykologistuderende.

Fem sexmyter som mange tror på - men som slet ikke holder i virkeligheden
Fem sexmyter som mange tror på - men som slet ikke holder i virkeligheden

Kisten er fuld
Alle de produkter, hun tager med hjem og afprøver, får hun efterfølgende. Det betyder, at hendes kiste med sexlegetøj, som i forvejen var godt fuld, før hun startede med at anmelde vibratorer og andet legetøj, er ved at være for lille.

- Det hober sig op. Der er RIGTIG meget glidecreme for eksempel, siger Camilla Larsen.

Ellers er kisten typisk fyldt med single-legetøj, da Camilla typisk tester sexlegetøj, som man kan bruge som enkeltperson. Men der er selvfølgelig ikke noget, der forhindrer par i at bruge noget af legetøjet, understreger hun.

LISTE: 8 huskeregler der giver dig bedre sex
LISTE: 8 huskeregler der giver dig bedre sex

(Privatfoto)

- Jeg tester ting, som lige er kommet på markedet, eller hvis noget lige er blevet opgraderet. Forleden var det Womanizeren. Den suger og puster på klitoris. Og ellers der der g-punkts dildoer. Og klitoris-vibratorer, der både stimulerer inde i skeden og udenpå på klitoris, fortæller Camilla, som dog ikke har lyst til at teste hvad som helst.

- Vi sælger også en dilator, som skal stikkes op i urinrøret, og så kan man sætte strøm til den, så den giver stød. Det skal jeg ikke lige umiddelbart ud i. Der er nogen, som bestemmer, hvad jeg skal teste, men jeg har ikke haft brug for at sige nej endnu. Jeg glæder mig typisk til at skulle hjem og prøve noget nyt, fortæller hun.

MUSIKANMELDELSE: Sex på hjernen
MUSIKANMELDELSE: Sex på hjernen

(Privatfoto)


Farmor ikke henrykt
Vennerne synes ikke, at der er noget underligt ved Camillas fritidsjob, der er endda flere af hendes veninder, som spørger hende til råds, når det gælder sexliv. Det var dog lidt en anden historie, da Camilla skulle fortælle det til farmor.

- Der var lidt stille i telefonen, da jeg ringede og sagde, at jeg havde fået et job som sexlegetøjsanmelder. Hun sagde, at jeg jo måtte 'tage det arbejde, jeg kunne få'. Men da jeg fortalte hende, at det altså var et virkelig godt arbejde, var det okay, griner Camilla, som du kan følge på Sinful bloggen her.

- Sexlegetøj har altid været en hobby for mig, og nu kan jeg heldigvis dyrke det endnu mere. Jeg synes, det er fedt at kunne inspirere folk og fortælle om, hvilken produkter der er gode.

LÆS OGSÅ: Ny undersøgelse: Denne slags porno tænder danskerne mest på

LÆS OGSÅ: TV: Bent har gået på bøssebar i over 60 år: Jeg gider ikke se de gay boys

LÆS OGSÅ: Model afslører: Jeg har haft en trekant med Justin Bieber

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forældre raser over børne-program på...
bt.dk
Ballade internt i regeringen: Var det...
bt.dk
Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Uhyggeligt gidseldrama i Frankrig: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx