Af - 14/11-16 12:12; Opdateret: 14/11-16 12:31

TV: Det går HELT galt! Her prøver Martin at spise surströmmingTV: Det går HELT galt! Her prøver Martin at spise surströmming

- Nu håber vi, at Chili Klaus ser den.

Væskerne driver fra både næse og mund, og det er tydeligt, at Martin Vinther - der er kendt fra realityprogrammet 'Kongerne af Svendborg' under navnet 'Dolken' - og hans kammerat, færingen Bjarni, er lige ved at kaste op.

Altså lige indtil, at de faktisk gør det.

For rullende kamera tager de to kammerater en såkaldt 'surströmming challenge', der går ud på, at de skal spise en bøtte af den berygtede, svenske spise.

Videoen blev lørdag lagt på Facebook og på lidt over 48 timer er videoen set mere end 4,2 millioner gange. Over 50.000 har kommenteret den, 28.000 har reageret på den og knap 33.000 personer har delt den.

Af et dansk indslag må det siges, at videoen har fået en nærmest astronomisk succes på de sociale medier - og videoens to hovedpersoner havde højst turde håbe på, at det ville gå så godt:

- Efter et par timer begyndte forskellige Facebook-sider, magasiner og så videre, at skrive og spørge om de måtte købe rettighederne til videoen, og der vidste vi, at det var blevet et hit, skriver Martin Vinter til metroxpress og fortsætter:

- Det er da sjovt, at der er folk så mange forskellige steder, der har set videoen, siger Martin Vinther om alle de mange nationaliteter, der er repræsenteret i kommentarfeltet, der bugner over af jubelbeskeder.

Videoen er optaget i en gammel campingvogn, der skal brændes senere på ugen, fortæller Martin Vinther til metroxpress. Men det var ikke kun vognen, der tabte til mødet med den rådne fisk - det var også de to venner:

- Jeg tror, at vi tabte 'surströmming challenge', så nu håber vi, at Chili Klaus ser den, fortæller Martin Vinther og fortsætter:

- Så kan han invitere på verdens stærkeste chili.

Martin Vinther afviser ikke, at der kan komme en fortsættelse.

Reality-stjerne går på pension: - Jeg er 26 år og skal jo også have børn
Reality-stjerne går på pension: - Jeg er 26 år og skal jo også have børn

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet Mand købte fotografi på...
bt.dk
Zoologisk Have i København: Uventet...
bt.dk
Stjernen afslører: Barcelona- og...
bt.dk
Dommen over Peter Madsens perverse...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx